Brutális fordulat áll be Húsvét után, ebben nem lesz köszönet





A tavaszias idő még mindig jó messzire elkerül minket, de erre már nem fogunk panaszkodni. Mutatjuk a részleteket.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.04.09.
Módosítva: 2023.04.09.
időjárás előrejelzés csapadék

Az ország nagy részén erősen felhős vagy borult idővel indul a vasárnap reggel, majd napközben egyre jobban gomolyosodik, szakadozik a felhőzet, és a legtöbb helyen néhány órára kisüt a nap.

A,Woman,In,A,Brown,Coat,Under,An,Umbrella,Crosses
Többfelé lehet számítani csapadékra vasárnap Fotó: Aliaksander Karankevich / Shutterstock

Eső, záporeső már jóval kisebb területen valószínű, délután inkább csak a Dunántúlon eshet, majd estére ott is megszűnik a csapadék. Többnyire gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 14 fok között várható - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

Ami a folytatást illeti

Húsvét hétfő

A párafoltok megszűnése után napos időnk lesz, felhőátvonulásokkal, és elszórt záporokkal. Az északnyugati szél élénk lesz. 11 és 16 fok közötti értékeket mérhetünk.

Kedd

Eleinte napos időnk lesz, majd nyugat felől borultságig növekszik a felhőzet, és nyugaton több helyen ered el az eső. Az ÉNy-i szél megerősödik. 15 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Szerda

Az erős északnyugati szél hatására csökken a felhőzet, többórás napsütés valószínű. Lehűlés nem lesz, marad a 15 fok körüli maximum - írja a köpönyeg.hu.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás