"A mi kis angyalkánk mindig repülni akart" - szívszorító fényképet találtak egy repülőn elrejtve





Szívszorító történetre derült fény, miután egy repülőgép karbantartói találtak egy fotót.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2023.04.22.
Módosítva: 2023.04.22.
repülő

Egy kislány fényképét találták meg egy repülőgépen elrejtve az Egyesült Államokban, aki halála előtt arról álmodott, hogy külföldre repül. A worcestershire-i Crowle-ból származó Grace Kelly mindössze négyéves volt, amikor 2014-ben egy ritka vesedaganatban meghalt - írja a Mirror.

levél, kislány, nagyszülők
 

Hetekkel a halála után a nagyszülei elrejtettek róla egy fotót a repülő mosdójában a tükör mögé:

"A mi kis angyalkánk mindig is repülni akart. Boldog utazást drága Grace, tökéletessé tetted az életünket erre a rövid időre" - írták a fotóra.

A fényképet a Frontier Airlines karbantartói találták meg a floridai Tampa Bayben.

Az egyik dolgozó szólt a légiutas-kísérőnek, aki aztán kapcsolatba lépett Grace anyukájával, Dr. Jen Kellyvel.

"Senki sem ezt az utat választotta volna, de most Grace nemcsak hegyeket mozgat, hanem fel is emelkedik föléjük. Soha nem volt alkalma repülőgépen repülni, így a tudat, hogy magasan a felhők között repül, igazán különleges. Nagyon hálásak vagyunk a Frontier Airlinesnak, amiért Grace-t a fedélzeten tartotta, és igazán hálásak vagyunk, hogy felkutattak minket, hogy tudassák velünk. Nagyon köszönjük mindenkinek, aki ezt lehetővé tette a kislányunk számára" - mondta az anyuka.

Jen 2016-ban alapította a Grace Kelly Childhood Cancer Trustot Grace emlékére, és azóta közel 3 millió fontot gyűjtött össze.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás