Itt a rendőrség válasza a Gubacsi úti támadóval kapcsolatban





Egyre gyakoribbak az erőszakos inzultusok, számoltunk be. A hatóság azt kéri, hogy akit támadás, zaklatás ér, tegyen bejelentést.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.03.07.
Módosítva: 2023.03.07.
hajléktalan rendőrség támadás

Nem érkezett bejelentés vagy feljelentés eddig a rendőrségre, sem a XX–XXIII., sem a IX. Kerületi Rendőrkapitányságra a Gubacsi úti zaklató ügyében. Az érintett környéken azonban a rendőrök fokozott járőrszolgálatot látnak el – írta lapunk megkeresésére a BRFK Kommunikációs Osztálya. A Budapesti Rendőr-főkapitányság azt kéri, hogy aki bűncselekmény áldozata vagy annak szemtanúja lett, az haladéktalanul hívja a 112-es segélyszámot. 

Képünk illusztráció / Pixabay

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, nemrég egy nő panaszkodott arra, hogy meg akarta verni egy hajléktalan Pesterzsébeten, a Gubacsi úton. A megtámadott nő a Metropolnak számolt be  a döbbenetes élményeiről. A pincérnőként dolgozó asszony szerint a támadó az Ősz utcai villamosmegállóban rontott rá az egyik reggel, amikor éppen a 3-as villamost várta.

Cikkünk után többen is hasonló élményekről számoltak be. Az egyik inzultust átélt nőt nemrég például egy sörösüveggel támadta meg egy őrjöngő hajléktalan a Határ úton. Mások szerint a Kossuth utca is tele van kéregetőkkel, akik minősíthetetlen stílusban szidalmazzák az arra járókat, ha nem kapnak semmit. 

A rendőrség fokozza a jelenlétet azokon a területeken, ahonnan jelzés érkezik.

„Tájékoztatjuk, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság XX–XXIII. Kerületi Rendőrkapitányságára a megkeresésben szereplő bűncselekménnyel kapcsolatban nem érkezett feljelentés – a közösségi médiában megjelent bejegyzésről az önkormányzati képviselő telefonon értesítette a rendőrkapitányság vezetőjét. Nem érkezett feljelentés ilyen ügyben a IX. Kerületi Rendőrkapitányságra sem, amelynek illetékességi területéhez tartozik a Gubacsi út. Mindazonáltal az érintett környéken a rendőrök fokozott járőrszolgálatot látnak el, és jogsértés esetén azonnal intézkednek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság azt kéri, hogy akinek a sérelmére bűncselekményt követnek el, vagy annak szemtanúja, haladéktalanul hívja a 112-es segélyszámot! Korábban elkövetett bűncselekmények esetén tegyenek feljelentést bármelyik rendőrkapitányságon! A rendőrök minden bejelentésre megteszik a szükséges intézkedéseket” – közölte a Metropollal a BRFK.

 





 





Ezeket olvastad már?
Örülhetnek a magyarok: árzuhanást jelentett be a SPAR

Örülhetnek a magyarok: árzuhanást jelentett be a SPAR

Rendkívüli: holttest Szentesen, végrehajtót késelhettek halálra

Rendkívüli: holttest Szentesen, végrehajtót késelhettek halálra

Hihetetlen dolog derült ki az elkövetkezendő napok időjárásáról

Hihetetlen dolog derült ki az elkövetkezendő napok időjárásáról

Kész csoda: három és fél méteres aligátor szájából menekült meg a gazdi

Kész csoda: három és fél méteres aligátor szájából menekült meg a gazdi

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás