Februárban is a nézettségi toplista élén végzett a TV2





Főműsoridőben és teljes napon egyaránt élen járt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.03.03.
Módosítva: 2023.03.03.
TV2 nézettség

A sikeres évkezdést követően a TV2 továbbra is piacvezető maradt februárban mindhárom kiemelt korcsoportban (A18-59, A18-49, A4+), teljes napon és főműsoridőben egyaránt. Mindemellett a teljes csatornacsalád is kiemelkedően teljesített februárban, hiszen mind teljes napon, mind főműsoridőben a TV2 Csoport portfóliójába tartozó tévéadókat választotta a legtöbb néző mindhárom kiemelt korcsoportban.

A februári kimagasló eredmények elérésében az alábbi műsoroknak volt szerepe leginkább:

• A Szerencsekerék februárban is tetemes előnnyel nyerte saját idősávját mindhárom kiemelt korcsoportban. A jelenlegi évad eddigi legnézettebb adása (február 27., 19:50) ráadásul mindhárom kiemelt korcsoportban kimagasló eredménnyel vezeti a hétköznap esti műsortoplistát februárban.

• A vetélkedőt követő hétköznap esti idősávban a januárban debütált Hazatalálsz legújabb epizódjait követhették nyomon a nézők, ami februárban szintén jelentős fölénnyel nyerte idősávját mindhárom kiemelt korcsoportban.

• Február 19-én már a 9. évaddal és megújult zsűrivel tért vissza a nézők egyik nagy kedvence, a Sztárban Sztár. A népszerű zenés műsor mindhárom kiemelt korcsoportban idősávja legnézettebb műsora volt, a február 26-án sugárzott második élő show ráadásul a 18–59 éves és a 18–49 éves nézők körében is első helyen végzett a február havi összesített műsortoplistában.

• Februárban is kiemelkedően teljesítenek a TV2 reggeli infotainment műsorai: a Mokka és a Mokkacino, melyek szintén mindhárom kiemelt korcsoportban győzelmet arattak a konkurens csatorna reggeli azonos idősávjával szemben. Az esti Tények és Tények Plusz pedig a teljes lakosságban és a fiatalabb, 18–49 éves korosztály körében lett ismét idősávja legnézettebb műsora februárban.

Összefoglalva

A saját gyártású műsorok sikerének köszönhetően februárban teljes napon és főműsoridőben is mindhárom kiemelt korcsoportban sikeresen őrizte meg piacvezető pozícióját a TV2, csatorna és csoportszinten is. Ennek eredményeképpen februárban a TV2 lett a legnézettebb csatorna teljes napon és főműsoridőben egyaránt, ráadásul a fő konkurenshez mért januári előnyét még tovább tudta növelni mindhárom kiemelt korcsoportban.

A csatornacsaládok versenyében a januárt követően februárban is a TV2 Csoport végzett az élen, hiszen februárban teljes napon és főműsoridőben is a TV2 Csoport csatornáit választotta a legtöbb néző mindhárom kiemelt korcsoportban. A kiemelkedő teljesítményhez nagymértékben hozzájárult, hogy idén januárban a TV2 Csoport már főműsoridőben is piacvezető volt mindhárom kiemelt korcsoportban, és a fő konkurenshez mért előnyét februárban még tovább tudta növelni teljes napon és főműsoridőben egyaránt.





 





Ezeket olvastad már?
Hihetetlen dolog derült ki az elkövetkezendő napok időjárásáról

Hihetetlen dolog derült ki az elkövetkezendő napok időjárásáról

Kész csoda: három és fél méteres aligátor szájából menekült meg a gazdi

Kész csoda: három és fél méteres aligátor szájából menekült meg a gazdi

Fontos bejelentést tett a Magyar Sportmárka Zrt., a 2RULE

Fontos bejelentést tett a Magyar Sportmárka Zrt., a 2RULE

Géppisztolyos rendőrök zárták le a Lidlt – rettenetes, amit az üzletben találtak

Géppisztolyos rendőrök zárták le a Lidlt – rettenetes, amit az üzletben találtak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás