„Azt hittem, próbababa” – újabb megdöbbentő fejlemények a három darabra szakított holttest ügyében





Továbbra sem tudják beazonosítani a személyazonosságát a Pakson talált holttestnek.



Megosztás
Szerző: WM
Létrehozva: 2023.03.06.
rejtély halál paks hulladék

Megdöbbentő körözést tett közzé a rendőrség február 16-án: a város külterületén, Ürgemezőn három darabban lévő holttestre bukkant egy helyi férfi. Bár természetesen az ott lakókat alaposan felbolygatta az eset, az hamar kiderült: a megtalált illető nem gyilkosság áldozata lett, azt gyanítják, hogy a testet állatok hordhatták szét. 

Ezen a környéken találták meg a 60 év körüli nőt – Fotó: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Ripost az eset után megtalálta azt a férfit, aki felfedezte a holttestet, Dóczi István a lapnak elmondta, hogy először ő sem hitte el, amit látott: 

Az út mellett körülbelül 80 méterre hevert. Először az alsótestet találtam meg, és akkor nem is hittem a szememnek, azt hittem, hogy egy bolti próbababa. Aztán előresétáltam úgy másfél métert, és ott feküdt a felsőteste, hassal a földön. Láttam a fekete cipőt a lábon, a ruháját is

– idézte fel a lapnak a rémisztő emlékeket.

Nagyon kivagyok már, még mindig szörnyű ebbe az egészbe belegondolni. Hiszen valakinek a gyereke, testvére, barátja, szomszédja, szerette az az ember.

A rendőrség gőzerővel nyomozni kezdett a rejtélyes ügyben, ugyanis a személyazonosságát sem akkor, sem most nem tudták megállapítani, akkor még azt sem tudták bizonyosan, hogy nőről vagy férfiról van szó. 

Mára a rendőrség kiderítette, hogy vélhetően egy 60 év körüli, helyi nő lehet az áldozat. Mellette egy fényképes igazolványt is találtak – írta meg a Bors. 

– Viszont ezt kimondani százszázalékosan csak és kizárólag akkor tudjuk majd, amikor befejeződik az azonosítási eljárás, ami egy elég komoly és hosszú folyamat, hiszen DNS-mintát kell venni az elhunyt személytől, illetve hogyha esetleg meltalálják a hozzátartozóit, ez alapján fogják majd összevetni a holttesten talált maradványokat – mondta a Telepaksnak Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. 

Ez a folyamat azonban még mindig tart, a holttest ezekben a percekben is azonosítatlanként szerepel a rendőrségi adatbázisban, így a nyomozás tovább folytatódik a titokzatos ügyben. 





 





Ezeket olvastad már?
Erre ki számított? Itt az újabb fordulat az időjárásban

Erre ki számított? Itt az újabb fordulat az időjárásban

Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás