Orbán Viktor: Marad a családpolitika, a munkaalapú gazdaság és a rezsivédelem

Marad a családpolitika, marad a munkaalapú gazdaság, marad a nyugdíjasokkal kötött megállapodás és vele a tizenharmadik havi nyugdíj, és marad a rezsivédelem is - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Budapesten, a Várkert Bazárban tartott hagyományos évértékelő beszédében.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.18.
Orbán Viktor

A miniszterelnök leszögezte: a magyar kézbe vett stratégiai ágazatokat, a bankszektort, az energiaszektort, a médiaipart a kormány magyar kézben tudja tartani, sőt a távközlési és infokommunikációs területet is visszamagyarosítjuk.

Fotó: MTI

Marad a vidéknek tett ígéret is, "soha nem látott fejlesztéseket indítunk be, annyi pénzt biztosítunk, amennyit még nem látott a magyar vidék" - mondta Orbán Viktor.

Jelezte, marad a keleti országrész felzárkóztatásának terve is. A "Győr-Szombathely-Veszprém ipari övezet mellé beemeljük a Debrecen-Nyíregyháza-Miskolc háromszöget" - fogalmazott.

Hozzátette: ehhez energia kell, sok energia, annyi, amennyi még sohasem kellett Magyarországon, ezért erőműveket és vezetékrendszereket fognak építeni "akkor is, ha Brüsszel ebben nem hajlandó szerepet vállalni".









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás