Szerelmes fiúk hadművelet: nőknek hazudtak szerelmet a magyar stricik, a főnököt most fogták el





Nőkkel kereskedő csalóbanda utolsó magyar tagját kapták el Írországban. P. Csaba és társai szerelmet hazudtak a nőknek, akiket viszont ezután prostituáltként, ártáblázat alapján árusítottak ki.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.09.
prostitúció Írország banda elfogták

Hosszú hónapokon át tartott a határokon átívelő hajsza azután a brutális bűnbanda után, akik lányok tucatjait ejtette át és kényszerítette prostitúcióra és valóságos rabszolgasorba. 

A „lover boy”-t Budapesten fogták el, míg két vezetőre Berlinben csaptak le. P. Csabán Írországban ütöttek rajta Fotó: Police

A négyfős társaság trükkje egyszerű és aljas volt: az úgynevezett lover boyok kiszolgáltatott helyzetben lévő nőket környékeztek meg és hazudtak szerelmet nekik. A nőket ezután viszont korántsem a boldog párkapcsolat várta: ehelyett ugyanis németországi prostitúciós munkára szervezték ki őket. Életük innentől valóságos rémálommá vált: mint azt korábban a rendőrség is megírta, az összetoborzott lányokat repülővel vagy kisbusszal szállították ki Berlinbe, majd a részükre bérelt lakásokban szállásolták el őket, rövidesen pedig az utcán találták magukat.

 Itt napi minimum 150 eurót kellett összeszedniük, amíg ezt nem keresték meg, az utcán tartották őket, míg az ezenfelül szerzett összeget erőszakkal vették el tőlük.

 A társaság tagjai a lányokat kegyetlen lelki terror alatt tartották, többször is bántalmazták őket, aki pedig a rendőrségre akart menni, megfenyegették. 

A banda 2017 óta űzte a kétes ipart, arról viszont nem tudtak, hogy időközben a magyar zsaruk is felfigyeltek rájuk, tavaly ősztől pedig a német társszervekkel együtt forró nyomon követték őket, már európai elfogatóparancs is érvényben volt ellenük. A csapatra egyszerre, két helyen csaptak le aztán szeptemberben:

 a lover boyra, azaz B. Józsefre Budapesten, míg a banda két vezetőjét, L. Zsoltot és C. Ildikót Berlinben kapták el, és Ildikót decemberben, Zsoltot pedig januárban adták ki Magyarországnak. 

Már csak a csapat negyedik tagja, P. Csaba volt szabadon, ugyanis a 30 éves férfi még idejében meglépett Berlinből, és Európában rejtőzködött. A német és az ír rendőrök egymást között csak „szerelmes fiúk” hadműveletként emlegették a felderítést. 

P. Csaba sem kerülhette el a sorsát, elkapták a zsaruk Fotó: Police

Sorsát azonban sokáig ő sem kerülhette el: a magyar és az ír hatóságok közös munkájának köszönhetően hamarosan rájöttek, hogy Írországban bujkál, így január 31-én őt is fogták el Courtmacsherryben. A férfi teljesen megdöbbent, mikor az ír és a magyar zsaruk rárontottak: 

a férfi teljesen meglepődött, amikor rajtaütöttek, nem számított arra, hogy a nyomára bukkannak. A most elfogott férfi kiadatásáról a későbbiekben döntenek az ír hatóságok

 – tájékoztatott a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

Mint azt a helyi CorkBeo megírta, Csabára a fegyveres ír rendőrség csapott le, hiszen nem tudhatták, hogy a férfi mivel várja őket.

 Hozzátették, hogy a házkutatás során a magyar, a német és az ír zsaruk is nagy mennyiségű pénzt, drága órákat és nagy teljesítményű sportautókat is lefoglaltak. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy Csabát mikor adják ki a magyar hatóságoknak, a lap úgy tudja, hogy 

szerdán állt a dublini büntetőbíróság elé, és előzetes információk szerint legalább február 14-ig előzetes letartóztatásban marad kint, és ezután döntenek majd a kiadatásáról. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Az olasz maffiával is kapcsolatban állhatott a hídpénzes számlagyár egyik kulcsfigurája

Az olasz maffiával is kapcsolatban állhatott a hídpénzes számlagyár egyik kulcsfigurája

Ingyenes orvosi vizsgálatokon lehet részt venni Budapest több pontján: mutatjuk a helyszíneket!

Ingyenes orvosi vizsgálatokon lehet részt venni Budapest több pontján: mutatjuk a helyszíneket!

Már nincs sok hátra: brutális, ami lecsap az országra

Már nincs sok hátra: brutális, ami lecsap az országra

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás