RETRO RÁDIÓ

Elmenekült a kérdések elől a 15 éves diákjával szexuális kapcsolatot tartó tüntetésszervező tanár – videó





Arcát eltakarva menekült el a Metropol munkatársai elől Bite Zsolt, aki gyorsan egy buszra szállt, hogy ne kelljen válaszolnia a feltett kérdésekre.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.02.15.
Módosítva: 2023.02.15.
botrány tanár

A jelek szerint nem szeretné, ha mostanában bárki felismerné: kapucniját mélyen a szemébe húzva, napszemüvegben, sállal, sőt egy maszkkal takarva az arcát lépett ki az utcára Bite Zsolt, az óbudai Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola pedofil botrányba keveredett LMBTQ-aktivista tanára. A tanártüntetések szervezésében is élen járó férfi nemrég egy videóbejegyzésében azzal dicsekedett, hogy egy 15 éves fiúval, a saját tanítványával tart fenn szexuális kapcsolatot, ami szerinte egyáltalán nem vet fel kérdéseket. 

A tüntetésszervező tanár így „ábrázolja” saját magát a közösségi médiában

A Metropol munkatársai arról kérdezték Bite Zsoltot, tényleg helyénvalónak tartja-e, hogy egy 15 éves kiskorúval folytat szexuális viszonyt. A tüntetések szervezésében élen járó PDSZ-szakszervezeti vezető aktivista azonban teljesen elzárkózott a válaszadástól. Sőt, menekülőre fogta a dolgot, inkább „ötletszerűen” egy buszra szállt fel, hogy ne kelljen a kérdésekre felelnie. 

Íme a Metropol videója:

Pedig néhány napja a közösségi oldalán a diákjait rendszeresen LMBTQ-propagandával befolyásoló tanár még teljes nyíltsággal dicsekedett sokakban megbotránkozást kiváltó szexuális életével.

 „Ez a tény, hogy egy 15 éves szeretőm van, sokaknál kiverte a biztosítékot” – mondta a saját maga által készített provokatív videóban, a lehető legnagyobb nyilvánosság előtt Bite Zsolt. Sőt, még azzal is eldicsekedett, hogy aki emiatt őt feljelenti, annak „inge, gatyája rámegy a perre”.
Kijelentette, hogy őt, mint LMBTQ-aktivistát ingyen védelmezik olyan szervezetek, mint a TASZ, az Amnesty International, a Helsinki Bizottság és bármikor kimenti őt a tanártüntetéseket szervező Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete.

A Soros pénzelte szervezetek közül elsőként a Társaság a Szabadságjogokért sietett a tanár segítségére. Az Origo kérdésére közölték, hogy nincs abban semmi kivetnivaló, ha egy tanár a 15 éves fiú diákjával létesít szexuális viszonyt. Szó szerint ezt írták:
„Annyit tudunk megállapítani, hogy egy 15 éves fiatallal nem bűncselekmény kölcsönös beleegyezésen alapuló szexuális kapcsolatot létesíteni, legyen szó bármilyen nemű vagy szexuális irányultságú személyekről.”

Bár a diákjával szexuális viszonyt létesítő tanárt azóta felfüggesztették a munkahelyén, a Pesti Srácok arról írt, hogy a férfi múlt héten engedély nélkül mégis tartott egy szexuális felvilágosító órát alsós diákoknak, melynek keretében kizárólag az egyneműek szexuális életéről adott elő 14 éven aluli kisdiákoknak. Egy szülő arról számolt be, hogy a felsős diákok szülei már hónapokkal ezelőtt jelezték az iskola vezetésének, hogy gond van Bitével, erre azonban az iskola lépése az volt, hogy a felső tagozatosoktól áttette Bite Zsoltot az alsó tagozatosok közé.

 

 





 





Ezeket olvastad már?
Szétesett a ferencvárosi baloldal: Baranyi gyengén muzsikál, Gegesy és Gyurákovics között dől el a választás?

Szétesett a ferencvárosi baloldal: Baranyi gyengén muzsikál, Gegesy és Gyurákovics között dől el a választás?

Eltitkolta, hogy megharapta egy kutya: két hónappal később belehalt a kislány

Eltitkolta, hogy megharapta egy kutya: két hónappal később belehalt a kislány

Dráma a játszótéren: 6 éves kislányt támadott meg egy megvadult kutya a II. kerületben

Dráma a játszótéren: 6 éves kislányt támadott meg egy megvadult kutya a II. kerületben

Rettenetes tragédia: az iskolája előtt késelték halálra a 15 éves diákot

Rettenetes tragédia: az iskolája előtt késelték halálra a 15 éves diákot

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás