A tanártüntetések szervezője bejelentette, hogy egy 15 éves gyerekkel van viszonya, de szerinte ez normális





Videóbejegyzésben dicsekedett el vele, hogy 15 éves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot. A budapesti általános iskola tanára szerint ő nem pedofil, és mindenkit beperel, aki ezt meri állítani róla.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.02.13.
Módosítva: 2023.02.13.
tanártüntetések Pedofília

Saját közösségi oldalára feltöltött videóbejegyzésben jelentette be Bite Zsolt, a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola LMBTQ-aktivista tanára és a tanártüntetések egyik szervezője, hogy egy 15 (!!!) éves gyermek a szeretője. A pedagógus már-már dicsekvő stílusban beszélt arról, hogy ő egy kiskorú fiúval „kavar”, szerinte pedig akinek ezzel problémája van, azt be fogja perelni. 

 

 

„Eddig semmi bajotok nem volt a homoszexualitással, viszont ez a tény, hogy 15 éves szeretőm van, sokaknál kiverte a biztosítékot” – mondja Bite a videóban, majd nagyképűen hozzáteszi, hogy „tudományosan felhomályosít mindenkit”, hogy ez nem pedofília, hanem efebofília, hiszen a fiú már betöltötte a 14. életévét. Bite arra hivatkozik, hogy Magyarországon a beleegyezési korhatár tizennégy év, ezért ő nem követ el bűncselekményt azzal, hogy egy 15 éves gyermekkel tart fenn szexuális kapcsolatot. „Az, hogy neked más a moralitásod, engem nem tud érdekelni, nekem ez belefér” – szögezi le a tanártüntetések szervezője, hogy szerinte ez a normális. Sőt, még azt is hozzáteszi, hogy akiknek ez nem tetszik, azokat rágalmazás miatt feljelenti, ebben pedig több szervezet – többek között a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete – is a segítségére lesz. 

Az általános iskolai tanár közösségi oldalain imád meztelenkedni (Fotó: TikTok)

„És még mielőtt megpróbálnátok bemószerolni minden hatóságnál, közlöm, hogy ez nem fog sikerülni. Engem olyan emberjogi szervezetek képviselnek, mint a TASZ, a Helsinki Bizottság, az Amnesty International, de még a PDSZ is” – fenyeget meg mindenkit Bite, akinek esetleg nem tetszik, hogy egy általános iskolai tanár 15 éves gyermekekkel szexel.

Tényi István az ügy kirobbanása után feljelentést tett. Az ügyben – bizonyítottság esetén – felmerülhet a szexuális erőszak bűntett gyanúja, ezért a feljelentő a Btk. 198. paragrafusának vonatkozó rendelkezései, valamint a Be. 29. paragrafusának pontjai alapján az ügy kivizsgálását, szükség esetén nyomozás megindítását, az esetleges elkövető felkutatását, illetve a bűncselekmény gyanújának megállapítását kéri.

Bite Zsolt állítólag már 5 éve is LMBTQ-propagandát folytatott az általános iskolában

Bite Zsolt 39 éves,  Szegeden született, a szentesi Horváth Mihály Gimnázium tanulója volt, majd a Szegedi Tudományegyetemen szerzett diplomát. A Krúdy előtt a VIII. kerületi Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola pedagógusasszisztense volt, aki médiatáborokat is tartott a gyerekeknek. 2018-ban már olyan vádak érték, hogy LMBTQ-propagandát folytat az általános iskolákban.

 

 





 





Ezeket olvastad már?
Visszakerült eredeti helyére a titkokat őrző vízivárosi szobor – archív fotókkal

Visszakerült eredeti helyére a titkokat őrző vízivárosi szobor – archív fotókkal

Gyomorforgató dolgok borzolják a kedélyeket az Ecseri út környékén, ki vannak akadva az ott lakók

Gyomorforgató dolgok borzolják a kedélyeket az Ecseri út környékén, ki vannak akadva az ott lakók

Lassan révbe ér a kaposvári család

Lassan révbe ér a kaposvári család

38 éve történt az atomkatasztrófa: a radioaktív felhő Magyarországot is elárasztotta

38 éve történt az atomkatasztrófa: a radioaktív felhő Magyarországot is elárasztotta

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás