RETRO RÁDIÓ

A tanártüntetések szervezője bejelentette, hogy egy 15 éves gyerekkel van viszonya, de szerinte ez normális

Videóbejegyzésben dicsekedett el vele, hogy 15 éves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot. A budapesti általános iskola tanára szerint ő nem pedofil, és mindenkit beperel, aki ezt meri állítani róla.Megosztás
Szerző: Metropol
2023.02.13. 13:30
tanártüntetések Pedofília

Saját közösségi oldalára feltöltött videóbejegyzésben jelentette be Bite Zsolt, a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola LMBTQ-aktivista tanára és a tanártüntetések egyik szervezője, hogy egy 15 (!!!) éves gyermek a szeretője. A pedagógus már-már dicsekvő stílusban beszélt arról, hogy ő egy kiskorú fiúval „kavar”, szerinte pedig akinek ezzel problémája van, azt be fogja perelni. 

 

 

„Eddig semmi bajotok nem volt a homoszexualitással, viszont ez a tény, hogy 15 éves szeretőm van, sokaknál kiverte a biztosítékot” – mondja Bite a videóban, majd nagyképűen hozzáteszi, hogy „tudományosan felhomályosít mindenkit”, hogy ez nem pedofília, hanem efebofília, hiszen a fiú már betöltötte a 14. életévét. Bite arra hivatkozik, hogy Magyarországon a beleegyezési korhatár tizennégy év, ezért ő nem követ el bűncselekményt azzal, hogy egy 15 éves gyermekkel tart fenn szexuális kapcsolatot. „Az, hogy neked más a moralitásod, engem nem tud érdekelni, nekem ez belefér” – szögezi le a tanártüntetések szervezője, hogy szerinte ez a normális. Sőt, még azt is hozzáteszi, hogy akiknek ez nem tetszik, azokat rágalmazás miatt feljelenti, ebben pedig több szervezet – többek között a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete – is a segítségére lesz. 

Az általános iskolai tanár közösségi oldalain imád meztelenkedni (Fotó: TikTok)

„És még mielőtt megpróbálnátok bemószerolni minden hatóságnál, közlöm, hogy ez nem fog sikerülni. Engem olyan emberjogi szervezetek képviselnek, mint a TASZ, a Helsinki Bizottság, az Amnesty International, de még a PDSZ is” – fenyeget meg mindenkit Bite, akinek esetleg nem tetszik, hogy egy általános iskolai tanár 15 éves gyermekekkel szexel.

Tényi István az ügy kirobbanása után feljelentést tett. Az ügyben – bizonyítottság esetén – felmerülhet a szexuális erőszak bűntett gyanúja, ezért a feljelentő a Btk. 198. paragrafusának vonatkozó rendelkezései, valamint a Be. 29. paragrafusának pontjai alapján az ügy kivizsgálását, szükség esetén nyomozás megindítását, az esetleges elkövető felkutatását, illetve a bűncselekmény gyanújának megállapítását kéri.

Bite Zsolt állítólag már 5 éve is LMBTQ-propagandát folytatott az általános iskolában

Bite Zsolt 39 éves,  Szegeden született, a szentesi Horváth Mihály Gimnázium tanulója volt, majd a Szegedi Tudományegyetemen szerzett diplomát. A Krúdy előtt a VIII. kerületi Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola pedagógusasszisztense volt, aki médiatáborokat is tartott a gyerekeknek. 2018-ban már olyan vádak érték, hogy LMBTQ-propagandát folytat az általános iskolákban.

 

 

 

Ezeket olvastad már?
"Megfogtam a kezét és tudtam, már nem él" - szerelmes öngyilkosok Erdőkertesen: itt a vallomás

"Megfogtam a kezét és tudtam, már nem él" - szerelmes öngyilkosok Erdőkertesen: itt a vallomás

„Bízunk Istenben és bízunk Bíborkában, mert nagyon erős" – az életéért küzd a 3 éves ebesi kislány

„Bízunk Istenben és bízunk Bíborkában, mert nagyon erős" – az életéért küzd a 3 éves ebesi kislány

Elképesztő: szerelmi bánat miatt késelte meg kamasz barátnőjét a fiú

Elképesztő: szerelmi bánat miatt késelte meg kamasz barátnőjét a fiú

Már nagyon várjuk, ekkor érkezik meg végre a 30 fokos igazi nyár

Már nagyon várjuk, ekkor érkezik meg végre a 30 fokos igazi nyár

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás