Tragikus hír jött: balesetben elhunyt a közkedvelt sportoló





Mindenkit megrázott a sportoló váratlan halála. Gyakorlás közben vesztette el az irányítást, ami végül a halálát okozta.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.01.06.
gyász baleset szörfös

Egy veterán brazil szörfös, Marcio Freire csütörtökön életét vesztette, miközben a portugál Nazarében hatalmas hullámok között gyakorolta a vontatott szörfözést – közölte a helyi tengerészet.

Fotó: Pixabay

Amint kiderült, hogy nagy baj történt, a vízimentők jet skiken indultak el a 47 éves férfiért. Sikerült kivinniük a partra, de sajnálatos módon többszöri próbálkozás ellenére sem tudták újraéleszteni.

Marcio Freire egyike volt annak a három brazil szörfösnek, akik „Mad Dogs” néven váltak híressé, mint Hawaii óriáshullámainak meghódítói. Ők szerepeltek a 2016-ban megjelent Mad Dogs című dokumentumfilmben is.

A közösségi odalakat elöntette a szörfösök részvétnyilvánításai.

„Ma elvesztettünk egy nagyszerű embert, egy nagyon jó barátot és egy legendás szörföst, Marcio Freire-t. Vidám lélek volt, mindig mosolygott. Nyugodj békében, barátom” – írta egyikük.

A tehetséges szörfős halála mindenkit nagyon meglepett, ugyanis kiválóan értett ahhoz, hogy legyőzze a hullámokat, és csütörtökön nem volt veszélyes az időjárás – írja a The Guardian. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás