Tragédia történt az 1-es villamos megállójában – drámai részletek, helyszíni fotó

Egy villamosmegállóban esett össze egy férfi. Az egyik utas hősiesen próbálta őt életben tartani.Megosztás
Szerző: F.I.
Létrehozva: 2023.01.28.
Módosítva: 2023.01.28.
1-es villamos villamosmegálló halál

Rosszul lett egy férfi az 1-es villamos közvágóhídi megállójában még csütörtök reggel. A villamos egyik utasa, amikor meglátta, hogy a férfi összeesett, lepattant a járműről, és azonnal a segítségére sietett. Az utas hosszasan és kitartóan végezte az újraélesztést, amíg a mentősök a helyszínre nem érkeztek. 

A Facebookon több csoportban is felbukkantak bejegyzések a történtekről, és mindenkit csak egy dolog érdekel: Mi történt az úrral?

Ott voltam, sajnos 9:06 perckor letakarták, nem tudták visszahozni

– írta az egyik szemtanú a közösségi médián.

Lapunk felkereste az Országos Mentőszolgálatot, akiknek munkatársai sajnálatos módon csak megerősíteni tudták ezt a hírt.

„A mentőket egy idős férfi rosszullétéhez riasztották, akit sajnos a hosszas újraélesztés ellenére nem lehetett megmenteni.”

NEM EZ AZ ELSŐ ESET, HOGY ILYESMI TÖRTÉNIK

Egy éve ilyenkor egy ijesztően hasonló eset történt szintén az 1-es villamos megállójában, a III. kerületben. A Szentlélek téri villamosmegállóban hosszasan küzdöttek egy ember életéért a mentősök. A hírt akkoriban több kerületi Facebook-csoportban is megosztották. A bejegyzés alatt többen is kommentben jelezték, hogy látták az esetet, azonban úgy tudják, sajnos az életmentés nem járt sikerrel.

A tragédia helyszínét el is kerítették a járókelők elől  Fotó: Metropol

Jártam arra, akkor már fekete zsákkal volt letakarva

– írta az egyik kommentelő a poszt alá.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre elmondta, hogy egy 55 éves férfi volt az áldozat, aki természetes halált halt, mivel sem bűncselekménynek, balesetnek, illetve idegenkezűségnek nem merült fel gyanúja.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás