Majdnem az életébe került a csokoládékészítés egy 19 éves lánynak





A fiatal azóta teljesen újjászületett.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.24.
csokoládé megdöbbentő baleset

Kis híján tragédiával végződött a csokoládékészítés, miután felrobbant egy forrásban lévő fazék egy 19 éves tini otthonában. Az eset az egyesült államokbeli Illinois államban történt. Samantha D’Aprile az édesanyjának segédkezett, amikor megtörtént a tragédia. A fiatal lány olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy az orvosok azt mondták neki, hogy valószínűleg még a látását is elfogja veszíteni.

Samantha a baleset után hiába rohant a mosdóba vízért, hogy csillapítsa a fájdalmait, az sem segített. A lánynak kórházba szállítás után először morfiumot adtak, hogy csillapítsák a fájdalmait. 

Amikor megérkeztem a kórházba, azonnal bevittek egy szobába, ahol számos kezelésnek vetettek alá. A sérülések miatt a számat se tudtam kinyitni 

– mesélte.

A lány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosok nyolcvanszázalékos esélyt jósoltak a színvakságnak, mivel rendkívüli mértékben károsodott a szaruhártyája. Samantha a csodával határos módon végül pár nap elteltével ismét visszanyerte a látását. Az orvosok szerint annak köszönheti a szeme világát, hogy a baleset után egyből a mosdóba rohant vízért.

Samantha a felgyógyulása után újult erővel vetette bele magát olyan dolgokba, amiket azt megelőzően nem csinált. A lány egyre többet olvas, elkezdett vezetni, valamint egyre többet foglalkozik az elektronikus kütyükkel is – írja a Mirror.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás