"Élvezte, ha ölhet": brutális kegyetlenséggel végezte ki nagypapáját Benjamin

A szörnyű gyilkosság előtt megrázó vallomást tett a fiatal férfi.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.08.
gyilkosság kegyetlen gyilkosság

Különös kegyetlenséggel végezte ki nagyapját egy angliai férfi. A 27 éves Benjamin Dunlop 2021 decemberében ölte meg Ronald Dunlopot, aki a gyilkosság előtti napon ünnepelte 75. születésnapját.

A leicesteri bíróságon most újabb részletek derültek ki az üggyel kapcsolatban.

Mint kiderült, a fiatal férfi nagyapja meggyilkolása előtt vallomást tett édesanyjának, amely során kifejtette, hogy élvezi, ha ölhet – ám akkor még csak állatokon élte ki beteges vágyait – írja a Daily Record.

Ronald Dunlop azután fogadta be zűrös unokáját, hogy azt kitiltották a szállásául szolgáló hostelből, ahol a vezető macskáját hidegvérrel megölte, emellett rendszeresen viselkedett erőszakosan és fenyegetőzött is. Az együttélésben azonban nem volt köszönet: rövidesen a nagyszülői házban is előjöttek Benjamin problémái.

A dolog odáig fajult, hogy a nyugdíjasnak menekülnie kellett saját otthonából, gyakran még aludni is csak az autójában tudott.

A fiatal férfinél végül betelt a pohár, nagyapját halálra verte, és addig taposta, amíg belsőszervei is megsemmisültek. Benjamin ezután megpróbálta lefejezni a nyugdíjast. Tettét a huszonéves férfi azzal magyarázta, hogy nagyapja gyerekkorában szexuálisan bántalmazta, mi több, úgy véli, ennek tükrében nem is követett el olyan súlyos hibát.

Benjamin Dunlopot életfogytig tartó büntetésre ítélték.

Top hírekHírlevél-feliratkozás