"Élvezte, ha ölhet": brutális kegyetlenséggel végezte ki nagypapáját Benjamin

A szörnyű gyilkosság előtt megrázó vallomást tett a fiatal férfi.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.08.
gyilkosság kegyetlen gyilkosság

Különös kegyetlenséggel végezte ki nagyapját egy angliai férfi. A 27 éves Benjamin Dunlop 2021 decemberében ölte meg Ronald Dunlopot, aki a gyilkosság előtti napon ünnepelte 75. születésnapját.

A leicesteri bíróságon most újabb részletek derültek ki az üggyel kapcsolatban.

Mint kiderült, a fiatal férfi nagyapja meggyilkolása előtt vallomást tett édesanyjának, amely során kifejtette, hogy élvezi, ha ölhet – ám akkor még csak állatokon élte ki beteges vágyait – írja a Daily Record.

Ronald Dunlop azután fogadta be zűrös unokáját, hogy azt kitiltották a szállásául szolgáló hostelből, ahol a vezető macskáját hidegvérrel megölte, emellett rendszeresen viselkedett erőszakosan és fenyegetőzött is. Az együttélésben azonban nem volt köszönet: rövidesen a nagyszülői házban is előjöttek Benjamin problémái.

A dolog odáig fajult, hogy a nyugdíjasnak menekülnie kellett saját otthonából, gyakran még aludni is csak az autójában tudott.

A fiatal férfinél végül betelt a pohár, nagyapját halálra verte, és addig taposta, amíg belsőszervei is megsemmisültek. Benjamin ezután megpróbálta lefejezni a nyugdíjast. Tettét a huszonéves férfi azzal magyarázta, hogy nagyapja gyerekkorában szexuálisan bántalmazta, mi több, úgy véli, ennek tükrében nem is követett el olyan súlyos hibát.

Benjamin Dunlopot életfogytig tartó büntetésre ítélték.

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás