„A Facebookról tudtam meg, hogy a fiam az életéért küzd, miközben én azon aggódtam, hogy hol van”





A 16 éves fiú éppen hazafelé tartott, amikor belecsúszott a csatornába.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2023.01.22.
Módosítva: 2023.01.22.
baleset fulladás

Egy anyuka nagyon elkezdett aggódni, amikor a fia nem érkezett haza időben az iskolából. Deborah Hunt először azt hitte, a 16 éves Ethan iskolai büntetést kapott, ám amikor kiderült, hogy erről szó sincs, igazán pánikba esett. Végül a Facebookon pillantotta meg a szörnyűséget: fia az életéért küzd a manchesteri hajócsatornában.

Fotó: Pixabay

„Őszintén azt hittem, hogy elvesztettem. Sikoltottam a férjemnek, hogy azonnal hozza a kulcsokat és induljunk” – emlékezett vissza az édesanya.

Ethan hazafelé tartott, amikor a rossz világítás és a heves esőzés miatt megcsúszott és beleesett a csatornába. Volt annyi lélekjelenléte, hogy megkapaszkodott egy betonoszlopban és segítségért kiabált. Szerencséjére három férfi éppen arra sétált és meghallották. A közeli telepről hoztak egy kötelet, azzal próbálták kimenteni Ethant, miközben a tűzoltók és a mentők is elindultak már.

„A hipotermia éppen elkezdődött nála, ha még tovább maradt volna a vízben, biztos, hogy meghal. Ez borzalmasan ijesztő. Akik kihúzták, mondták, hogy ha bárhol a móló mentén lett volna mentőöv, egyszerűbb lett volna kihúzni” – mesélte Deborah.

De mire Deborah és Eamon a dokkhoz értek, már nem volt ott senki, majd Deborah telefonhívást kapott a legkisebb fiától, hogy egy rendőr van az otthonukban.

„Hazamentem, és akkor tudtuk meg, mi történt” – mondta. „A rendőr azt mondta, jól van, de kórházban van.”

Szerencsére Ethan csak zúzódásokat és karcolásokat szenvedett a vízből való kiemelés következtében. Bár sértetlenül megúszta az esetet, Deborah azt mondja, hogy a tinédzsert nagyon megviselték a történtek.

„Küzd, nagyon küzd. Az első néhány éjszakán nem aludt. Minden alkalommal, amikor lehunyta a szemét, azt mondta: »Anya, újra a vízben vagyok, fázom és félek.«”

Deborah most azt mondja, örökké hálás lesz a három férfinak, akik megmentették a fiát.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás