Véres készülődés! Karácsonyi izzók okozták egy férfi halálát

Tragédiával ért véget a ház körüli munka a fényfüzér miatt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.04.
tragédia fényfűzér karácsony

Kétféle ember létezik. Az egyik már novemberben karácsonyi hangulatban van, a másik pedig a háta közepére se kívánja az ünnepi fényeket és a karácsonyi zenéket. A 46 éves Joseph Wesley Manire-ről nem tudjuk, hogy melyik csapatba tartozott, de az biztos, hogy tragikus hirtelenséggel szörnyű halált halt, miután a fényfüzérbe gabalyodva beleesett a faaprítójába.

Az amerikai férfi a ház körüli előkészületekkel foglalkozott, gallyakat vágott le, és azokat ledarálta. Igen ám, azonban nem számított rá, hogy a hétköznapi munka nehezítve van azzal, hogy ünnepi fényekben pompázik az otthonuk. A favágás során ugyanis a magasban beleakadt a karácsonyi izzókba és olyan szerencsétlenül esett le a magasból, hogy egyenesen a faaprító fogai közé érkezett a földre. A géppel való találkozás során olyan szintű csont- és traumás sérüléseket szenvedett a férfi, hogy a helyszínre érkező mentősök már nem tudták megmenteni az életét. 

House Decorated With 60,000 Christmas Tree Lights
A tengerentúlon hatalmas népszerűségnek örvendenek a fényben pompázó házak Képünk csak illusztráció/Fotó: Katielee Arrowsmith SWNS

A Daily Star beszámolója szerint az Egyesült Államokban csak 1982 és 2016 között 113 ember hunyt el faaprítókkal kapcsolatos balesetekben.

 

 

A dosszié további cikkei








Top hírek





Hírlevél-feliratkozás