Gyilkos karácsony! A falon átmászva menekültek a kocsma vendégei az ámokfutó elől





Egy nőt agyonlőtt, több embert megsebesített egy lövöldöző Angliában.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.25.
lövöldözés Anglia karácsony

Lelőttek egy nőt, három férfit pedig megsebesítettek egy liverpooli kocsmában karácsony este - írja a Mirror. Az eset a Liverpoolhoz közeli Wallasey Village-ben történt. A rendőröket szombat késő este riasztották a Lighthouse Inn nevű pubhoz. A támadást követően a tettes egy sötét színű Mercedesszel oldott kereket.

A hatóságok lezárták a kocsmát, és hajtóvadászatot indítottak az ámokfutó ellen. A rendőrség az ügy felgöngyölítése érdekében a lakosság segítségét kéri. Serena Kennedy a rendőrség főnöke Twitteren aljas cselekedetnek nevezte a támadást. 

Egy nő meghalt karácsonykor, több embert pedig kórházban ápolnak. Gondolataink és részvétünk az áldozat családjával van.

- írta közleményében a rendőrség. 

Közben a brit közszolgálati média arról ír, hogy egy helyi lakos, Jenny Hough hallotta, amikor eldördültek a lövések, ám akkor csak azt hitte, hogy csak tűzijátékról van szó. A BBC szerint a 77 éves nőt valósággal sokkolták a történtek.

A húgom kertjét betörték. Feltehetően az emberek így próbáltak kijutni a kocsmából, hogy megpróbáltak átmászni a falon, hogy a kerten át meneküljenek

- mondta megrendülten az idős hölgy.

A környék lelkésze szerint a fogadó rendkívül forgalmas, és fontos szerepet tölt be az angliai Wallaseyben a fiatalok körében. Jeffrey Hughes azt mondta, hogy, amikor értesültek a lövöldözésről, nem hittek a fülüknek, mivel Wallasey Village az utolsó hely, ahol ilyet, és ehhez hasonló el tudtak volna képzelni.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás