„Egyetlen másodpercem volt átgondolni, hogy itt meg fogok halni” – megrázó vallomást tett Kata, aki beszorult egy kamion alá

Horrorbalesetet élt túl Kata: egy kamion nekiment hátulról, benyomva őt az előtte álló kamion alá.Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2022.12.22.
Módosítva: 2022.12.22.
baleset szolnok

Részletesen mesél a történtekről a Magyar Közút legújabb videójában az a nő, akinek forgalmi okból lassító személyautójába hátulról becsapódott egy kamionos, ezzel belökve őt a személyautó előtt megálló másik kamion pótkocsija alá november 16-án, Szolnok külterületén a 4-es főúton található Szent István hídon. Csodával határos módon Tömösközi Kata komolyabb sérülés nélkül túlélte az esetet.

Kata autója felismerhetetlenre tört

Kata azért vállalta az interjút, hogy a történetén keresztül felhívhassa az autósok figyelmét arra, hogy vezessenek óvatosabban, biztonságosabban.

Egyetlen másodpercem volt átgondolni, hogy én itt most meg fogok halni. Fogtam a telefont a kezembe, és minden erőmmel próbáltam a páromat felhívni, de a vértől csúszkált a kezemben a telefon

– emlékezett vissza a borzalmakra a fiatal nő.

Rossz idő volt, esett az eső és köd is volt, ezért gondolta úgy, elindul még sötétedés előtt. Mint mondja, lehet, rosszul döntött, este ugyanis talán nem találkozott volna kamionokkal. Az első kamion megállt, mert el akart kerülni egy ütközést, ezért Kata is fékezett mögötte, a kamion és közte még volt távolság.

„Ahogy belenéztem a visszapillantó tükörbe, már tolt is bele a másik kamion. Levegővételnyi idő nem volt. Iszonyatos volt az a hang, hogy a kocsi gyűrődött. Becsuktam a szemem és elkönyveltem, hogy ha csak ennyi volt az életem, már ezért érdemes volt élni. Sajnáltam, hogy ha én itt most meghalok, akkor nem fogok tudni beszélni soha senkivel. Nem fogom tudni elmondani ezt az egészet a páromnak. Pár másodperc erejéig olyan, mintha ott sem lettem volna. Talán ez lehet a halálközeli élmény.”

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás