RETRO RÁDIÓ

Kényeztesd magad kedvezményesen! Íme hazai fürdőink Black Friday ajánlatai





November 25. környékén Black Fridayt tartanak a gyógyfürdők is. Összegyűjtöttünk néhány kedvezményes lehetőséget azok számára, akik egy kis fürdőzős kényeztetésre vágynak ezen a hétvégén.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.24.
Black Friday

Sok helyen tartanak fekete pénteki akciókat, és bár első sorban a karácsonyi készülődésről szólnak ezek a leárazások, kikapcsolódni is lehet mostanában olcsóbban. A hivatalos Black Friday, vagyis november 25. péntek környékén több termálfürdőbe is vehetünk kedvezményesen belépőt.

Főleg hétvégén és online vannak akciók

Az elmúlt években egyre több fürdő kínált valamilyen kedvezményt a Black Friday-hez kapcsolódóan. Idén főleg a hét második felében lesz érdemes figyelni a fürdők weboldalait, ugyanis sok helyen készülnek kedvezményekkel. Ilyentájt jellemzően az online megvásárolható jegyekre, bérletekre vonatkozó árengedményt szoktak hirdetni - írja a termalonline.hu.

A kedvezményes Black Friday ajánlatokhoz érdemes figyelni a hazai fürdők weboldalait Fotó: Shutterstock

Akció a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben

„Az előző évekhez hasonlóan idén is óriási akcióval készülünk november 25-27 között” - olvasható a fürdő weboldalán. Ebből az alkalomból a fürdő- és szaunabelépők, masszázsok 15% kedvezménnyel vásárolhatók meg, akár SZÉP-kártyával is. Ehhez egy promóciós kódot kell használni: a BF2022-tőt. Fontos tudni, hogy az akció csak a 2022. november 25-27. között leadott ajándékutalvány rendelésekre és a webshopban megvásárolt online jegyekre érvényes a promóciós kód megadásával. Az árak, amikből még lejön a kedvezmény egyébként a következők: egy felnőtt belépő 6000 Ft, egy szauna napijegy pedig 2300.

Black Friday Mórahalmon

A Mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdőben csak egy napig lehet kedvezményesen jegyet venni, méghozzá november 25-én. Ezen a napon minden online megvásárolt fürdőbelépő árából 22%-os kedvezményt kapnak azok, akik a BLACK22 kuponkódot használják. Az árak itt is hasonlóak - amikből még lejön a kedvezmény: a felnőtt napijegy 3900 Ft, egy családi pedig 7900.

Kedvezmények a Kehida Termál fürdőben

Szintén a hivatalos fekete pénteken, vagyis november 25-én lesz érdemes felkeresni a kehidakustányi Kehida Termál weboldalát, mert limitált akciós utalványokat lehet majd vásárolni. Az, hogy pontosan miből és mennyit fognak engedni, csak pénteken derül majd ki.

Két másik fürdő is akciót hirdetett

A Termál Online szerint készül valamivel a Black Friday-re a pápai Várkertfürdő, szintén november 25-én egy rövid ideig elérhető kedvezményt harangoztak be, de a konkrét részletek csak aznap derülnek majd ki. Az elmúlt évben egyébként a bérletekre és a szálláshelyükre vonatkozóan hirdettek egy egész jó akciót.

Szintén készül valamire a Bükfürdő Thermal & Spa, ezért érdemes figyelni a weboldalukat a következő napokban. Tavaly ilyenkor a webshopukban megvásárolható szolgáltatások árából nyújtottak árengedményt.





Ezeket olvastad már?
Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Most érkezett: áll a forgalom a metró vonalán, sínekre ugrott valaki a Dózsa György úton - fotókkal

Most érkezett: áll a forgalom a metró vonalán, sínekre ugrott valaki a Dózsa György úton - fotókkal

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás