Hamarosan nyitnak a jégpályák Budapesten - ezekre a helyekre járhatsz korizni

A fővárosban néhány jégpálya megnyitott és nemsokára még több helyszínen korizhatunk majd. Mutatjuk, hogy hol mennyit kell fizetni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.13.
II. kerület IX. kerület XIV. kerület XVIII. kerület XXI. kerület téli élmény

A legtöbben télen már alig várják, hogy megnyissanak a jégpályák, erre néhány helyszínen már nem is kell várni. Budapesten a legnagyobb a Városligetben fog üzemelni, de sok más kerületben is lesz lehetőség csúszkálni - írja a Ripost.

Több helyszínen várják idén is a korcsolyázókat Budapesten Fotó: MTI

Jégpálya a Széna téren

Budán már november 1-jén megnyitotta a kapuit a Jégkert budai pályája, ahol van hoki-suli, éjszakai korizás, de akár az egész pályát is ki lehet bérelni egy szülinapi bulira. A pálya fedett, emellett közvetlenül mellette található meg az óriási terasz és a sörbár is. A jegyárak a következőképpen alakulnak: a felnőtt belépő a hétvégi közönségkorizás idején 3500 Ft, hétköznap 2000 Ft. A diákjegy 2500/1500 hétvégén, illetve hétköznap. Lehet családi, illetve nagycsaládos jegyet is váltani, a kölcsönzés pedig 1000 és 2000 forint körül alakul.

Csütörtökön nyit a Városligeti Műjégpálya

Az intézmény honlapja szerint november 17-tól várják a korcsolyázás szerelmeseit a Városligeti Műjégpályán. A nyitást az időjárás még függővé teheti. A pálya üzemeltetéséért felelős cég egyúttal frissítette a jegyárakat is, amiket átlagosan közel a duplájára emeltek. Eszerint a felnőtt belépő hétköznap 2500 Ft, hétvégén pedig 3500 Ft lesz, diák és nyugdíjas jegy hétköznap 2000 Ft, hétvégén pedig 2500 Ft lesz.

Idén is kinyit a Városligeti Műjégpálya MTI/Balogh Zoltán

Jégpálya a XVI. kerületben

2022. november 25. és 2023. február 12. között várja a korcsolyázni vágyókat a Bókay-kertben a jégpálya. A pálya a XVI. kerületben a Szélmalom u. 33-ban helyezkedik el. A 450 négyzetméteres jégfelületre 1500 forintért lehet rálépni, azonban aki kerületi lakos, annak mindössze 800 forintot kell fizetnie.

Jégpark Csepelen

November 26-án szombaton nyit ki a Csepeli Jégpark. A látogatókat hétvégén 8-21, hétköznap pedig 14-21 óra között várják. A parkban a korcsolyázni tanulóknak is kialakítottak egy részt. A belépésért 3 éves kortól kell fizetni, de 2000 forintot, de a csepeli lakcímkártyával rendelkezőktől csak 1200 forintot kérnek el. A kölcsönzés egységesen 1000 Ft.

December elején nyit a koripálya a Budapest Parkban

December 1-től várja a látogatókat a Budapest Park jégkorcsolyapályája. Az 1300 négyzetméteres pályán kétféle időszakban lehet majd csúszni:

  • normál (hétfő-csütörtök),
  • kiemelt (péntek-vasárnap, ünnepi időszak: 12.22.-01.08. között).
  • A jegyárakról később adnak majd tájékoztatást.









    Top hírek





    Hírlevél-feliratkozás