RETRO RÁDIÓ

Útlezárások lesznek vasárnap Budapesten, ezeket a helyeket kerüld el autóval!





Futóverseny miatt sok helyen lesz lezárás a fővárosban, mutatjuk, mikor és hol.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.10.09.
I. kerület II. kerület III. kerület V. kerület IX. kerület XI. kerület XIII. kerület forgalomkorlátozás

2022. október 9-én futóverseny és labdarúgó-mérkőzés miatt forgalomkorlátozás lesz Budapest I., II., IX. és XI. kerületében – tájékoztatott a rendőrség.

Labdarúgó-mérkőzés miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2022. október 9-én Budapest IX. kerületében

Tilos megállni:

2022. október 9-én 6 órától 20 óráig a Budapest IX., Albert Flórián úton a Könyves Kálmán körút és a Vágóhíd utca között.

Fotó: Metropol/Bánkúti Sándor

Futóverseny miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Budapest több kerületében

Tilos megállni:

2022. október 9-én 15 óráig a Budapest XI., Magyar tudósok körútja északi részén lévő parkoló teljes területén, a Magyar tudósok körútja mindkét oldalán.

2022. október 9-én 0 órától 15 óráig a Budapest XI., Műegyetem rakpart Duna felőli oldalán a Bertalan Lajos utca és a Szent Gellért tér között.

2022. október 9-én 10 óráig a Budapest I., Attila út mindkét oldalán a Dózsa György tér és az Alagút utca között, az Ybl Miklós téren a Várkert palota déli oldalán lévő parkolóban, a Várkert rakpart mindkét oldalán az Ybl Miklós tér és a Döbrentei tér között, a Budai alsó rakparton a Döbrentei tér magasságában az Erzsébet hídtól északra lévő Duna felőli parkolóban, az Attila úton a Dózsa György téri buszparkolóban.

2022. október 9-én 0 órától 10 óráig a Budapest II. és XIII., Bem rakpart mindkét oldalán a Bem József tér és a Halász utca között, a Népfürdő utca páratlan oldalán a Vizafogó utcánál lévő első parkolóban.

2022. október 9-én 0 órától 12 óráig a Budapest II., III. és XIII., Árpád fejedelem útja mindkét oldalán a Dara utca és a Lukács utca között, a Pesti alsó rakpart mindkét oldalán a Jászai Mari téri északi lehajtó és a Dráva utca között, a Budai alsó rakpart mindkét oldalán a Szilágyi Dezső tér magasságában.

2022. október 9-én 0 órától 13 óráig a Budapest XIII., Erste székház előtti szervizút székház felőli oldalán (Árpád híd pesti hídfője mellett).

Lezárják:

2022. október 9-én 20 óráig a Budapest XI., Pázmány Péter sétányt a Műegyetem rakpart és a Dombóvári út között.

2022. október 9-én 9 óra 35 perctől 14 óra 40 percig a Budapest XI., Műegyetem rakpartot a Bertalan Lajos utcai felhajtó és a Szent Gellért tér között.

2022. október 9-én 6 órától 14 óráig a Budapest I., II., III. és XI., Budai alsó rakpartot a Pázmány Péter sétány és az Üstökös utca között.

2022. október 9-én 7 órától 15 óráig a Budapest V., IX. és XIII., Pesti alsó rakpartot a Közraktár utca és a Dráva utcai lehajtó között.

2022. október 9-én 6 órától 15 óráig a Pázmány Péter sétány–Budai alsó rakpart–Várkert rakpart–Attila út–Alagút utca–Clark Ádám tér–Fő utca–Jégverem utca–Bem rakpart–Árpád fejedelem útja–Margit híd északi lehajtó–Margit híd–Jászai Mari tér–Jászai Mari téri déli rakparti lehajtó–Pesti alsó rakpart–Közraktár utca-Fővám tér–Szabadság híd–Szt. Gellért tér–Műegyetem rakpart–Pázmány Péter sétány–Dombóvári út útvonalat.

Időszakosan a futók elhaladásának idejére lezárják:

2022. október 8-án 9 órától 10 óra 30 percig a Budapest I. és XI., Alagút utcát, a Bem rakpartot a Halász utca és a Jégverem utca között, a Clark Ádám teret, a Fő utcát a Jégverem utca és a Clark Ádám tér között, a Jégverem utcát, a Lánchíd utcát, az Apród utcát az Attila út és az Ybl Miklós tér között, az Attila utat az Alagút utca és az Apród utca között, a Várkert rakpartot az Ybl Miklós tér és Döbrentei tér között, az Ybl Miklós teret, a Döbrentei teret a Várkert rakpart és a Szent Gellért tér között, a Szent Gellért rakpartot a Döbrentei tér és a Szent Gellért tér között, a Szent Gellért teret.

2022. október 9-én 9 óra 5 perctől 11 óra 30 percig a Budapest I. és XI., Alagút utcát, az Apród utcát az Attila út és az Ybl Miklós tér között, az Attila utat az Alagút utca és az Apród utca között.

A Clark Ádám teret, a Várkert rakpartot az Ybl Miklós tér és Döbrentei tér között, az Ybl Miklós teret, a Bem rakpartot az Árpád fejedelem útja és a Jégverem utca között, a Fő utcát a Jégverem utca és a Clark Ádám tér között, a Jégverem utcát, a Germanus Gyula parkot, a Margit hidat a Jászai Mari tér és a Központi út között (a forgalom a villamossínre terelve), a Dombóvári utat a Pázmány Péter sétány és a Fehérvári út között.

2022. október 9-én 9 óra 20 perctől 14 óra 40 percig a Budapest III., IX. és XIII., Jászai Mari teret, a Fővám teret, a Szabadság hidat, a Szent Gellért teret, az Üstökös utcai felhajtót, az Árpád híd (déli oldal) 2 forgalmi sávját, a Serfőző utcát, a Hajós Alfréd sétányt, a Margitsziget Központi utat, a Népfürdő utcát, a Rendőrség útját, az Erste székház melletti szervizutat, a Moszkva sétányt, a Vizafogó utcát, a Szent István parki lehajtót, az Újpest rakpartot.

2022. október 9-én 9 óra 10 perctől 12 óra 30 percig a Budapest II. és III., Árpád fejedelem útját az Üstökös út és a Bem rakpart között.





Ezeket olvastad már?
Eltitkolta, hogy megharapta egy kutya: két hónappal később belehalt a kislány

Eltitkolta, hogy megharapta egy kutya: két hónappal később belehalt a kislány

Dráma a játszótéren: 6 éves kislányt támadott meg egy megvadult kutya a II. kerületben

Dráma a játszótéren: 6 éves kislányt támadott meg egy megvadult kutya a II. kerületben

Rettenetes tragédia: az iskolája előtt késelték halálra a 15 éves diákot

Rettenetes tragédia: az iskolája előtt késelték halálra a 15 éves diákot

Egész Európa csodálni fogja a Városliget legújabb tárlatát

Egész Európa csodálni fogja a Városliget legújabb tárlatát

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás