Egy nő állítja, „megfejtette” a Loch Ness-i szörny rejtély ügyét

Egy nő azt állítja, megfejtette a Loch Ness-i rejtélyt és a fenevad pontos helyét a most ismerthez képest 1450 kilométerrel messzebbre teszi.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.10.15.
megoldott ügy

Egy ausztrál nő úgy véli, megfejtette a Loch Ness-i szörny rejtélyét, amelynek eredetét pontosan arra a helyre teszi, ahol először találkoztak a vadállattal. Sue Keogh -nak a mitikus vadállat helyét egy dokumentumfilm segített megtalálni, mert a segítségével felelevenítette a vadállat eredeti helyét, amely állítása szerint az ausztráliai Pentrithben van – 9000 mérföldre Skóciától (1450 kilométer). A nő emlékeztetett arra a dokumentumfilmre, amely a klasszikus 1934-es képet mutatta Nessie -ről, amint az felemeli a fejét a vízből. Erről azonban Sue azt állítja, hogy átverés – írja a Daily Star. Erre a felvételre hivatkozva állítja, hogy nincs itt semmiféle rejtély, bár állítása eddig még süket fülekre talált.

A Loch Ness-i szörny mítosza évek óta létezik Fotó: Northfoto

„A Loch Ness-i szörny mítosza évek óta létezik, de amikor néztem a műsort, azonnal rájöttem, hogy valójában mi lehet az. Ha egyszer meglátod, nem tudod elfelejteni. Amikor gyerek vagy, és a szüleid összeteszik a kezüket, hogy madarat vagy kutyát csináljanak a falra, vagy bármi mást, például egy árnyékbábot, az hasonló ahhoz. Szerintem a Loch Ness-i szörny valójában nem más, mint egy fickó, aki a vízben úszik és közben a karját kiemeli a vízből„- vélekedik a nő.

Egy úszó embert gondol a nő Loch Ness-i szörnyének Illusztráció (Pixabay)

A nő állítását eddig ugyan még nem bizonyították, ám ő reménykedik abban, hogy ”az emberek végül komolyan veszik és meghallgatják„ amit mond, és így kiderül végre a Loch Ness-i szörny származására.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás