Videóra vették a késsel hadonászó újbudai rémet





Nem sok jóra számíthat az a férfi, aki ellen a napokban emelt vádat a XI. és a XXII. Kerületi Ügyészség. A hatóság szerint a 24 éves fiatal magából kikelve garázdálkodott még pár hónappal ezelőtt a XI. kerületben.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.13.
XI. kerület támadás

Az eddig ismert információk szerint a kábítószer hatása alatt álló garázda még március 27-én a XI. kerületi otthonában kezdte el az őrjöngését, aminek szemtanúja volt egy nála tartózkodó férfi is, aki egy idő után megelégelte az ordítozást és kirohant a lakásból. A magából kikelt fiatal ezt nem hagyta annyiban, és egy kést dobott a menekülő után az ablakból, ám az célt tévesztett. Azonban ez sem szegte kedvét az eszelős drogosnak, rövidesen kirohant az utcára, és az ott parkoló autókon próbált elégtételt venni, felmászott rájuk majd teljes testsúlyával elkezdett rajtuk ugrálni.

Egy idő után megunta az őrjöngést és elindult az Ulászló utcán, ahol egy újabb áldozatot talált magának. Egy éppen arra közlekedő autós hiába próbált kitérni előle, az indulatos módon belerúgott a gépkocsi első ajtajába, majd késsel kezdett el fenyegetőzni, amire a sofőr felesége értesítette a rendőrséget telefonon. A férfi, mint aki jól végezte dolgát, még az autó rendszámtábláját is letépte, majd felszállt egy villamosra, de az addigra kiérkező rendőrök hamarosan lekapcsolták.

Azóta kiderült, a fiatalnak nem ez volt az első összetűzése a hatóságokkal, idén tavasszal már 600 ezer forintos kárt okozott három autóban. A jelek szerint most is mélyen a zsebébe kell nyúlnia, mivel az Ügyészség beszámolója szerint a mostani kár mintegy 450 ezer forint.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás