Folytatódik a baloldali leszámolás Zuglóban? Nyomozás indult Tóth Csaba ellen





A hírről Hadházy Ákos számolt be a közösségi oldalán, aki maga fordult az ügyészséghez az ingatlanvásárlás miatt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.21.
XIV. kerület ellenzéki balhé

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt elrendelték a nyomozást a Tóth Csaba által potom pénzért megvett, Thököly úti volt MSZP-székház ügyében – számol be a Facebook-oldalán Hadházy Ákos. A politikus egyébként maga fordult az ügyészséghez az ingatlanvásárlás miatt, közben Tóthot a helyi szocialisták újra az elnöküknek választották meg.

Hűtlen kezelés miatt indítottak nyomozást Tóth Csaba ellen Fotó: MTI

Hadházy azt írja közösségi oldalán: „A zuglói gengszter-politikus 128 millió forintért vette meg a 9, egyenként nagyjából 100 négyzetméteres lakást, így nem kérdés, hogy a nyomozást muszáj volt elindítani”. A politikus felteszi a kérdést, az MSZP meddig tűri ennek az embernek az ámokfutását, miután a zuglói szocialisták nemrég egyhangúlag újra megválasztották elnöküknek.

Borbély Ádám: Amit Hadházy Ákos folytat, politikai látványcirkusz csupán

„Az egy dolog, hogy Hadházy Ákos a helyi szocialisták és Tóth Csaba szennyesügyeit teregeti. Nagyobb baj az, hogy mindig csak azokra fókuszál, akik aktuálisan az útjában állnak. Mi lenne, ha egyszer Momentumos, Civil Zuglós vagy más szövetségeseinek viselt dolgaival is foglalkozna. A garázdaság miatt elítélt képviselővel, vagy a 1, 5 évig összeférhetetlen alpolgármester ügyével, vagy a parkolási közbeszerzés visszás kiírását egyhangúlag megszavazó, balos többségű testülettel és a kerület túlépítését lehetővé tevő gyakorlattal. Ezek mind-mind fedezik a baloldali visszaéléseket, a korrupciót. Amit Hadházy Ákos folytat: politikai látványcirkusz csupán” – mondta el a Metropolnak Borbély Ádám kormánypárti képviselő.

Borbély Ádám szerint Hadházy csak azzal foglalkozik, aki az útjában áll, viszont minden más ügy fölött szemet huny Fotó: MTI/Soós Lajos

„Zugló a baloldali pártok kifizetőhelye lett”

Mint ahogy a Metropol már beszámolt róla, az ellenzéki többség által vezetett XIV. kerületi testület marakodása gyakorlatilag a választások óta zajlik. Borbély Ádám lapunknak korábban elmondta: „A Zugló vagyonát képező cégekért, illetve azok irányításáért folyó belharcban a helyi DK és a Momentum egyeduralomra törekszik, háttérbe szorítva a korábban „teljhatalmat” élvező szocialistákat. A kormánypárti önkormányzati képviselő úgy látja: a megszerzett pozíciókat Hadházyék arra használják, hogy a saját embereiket kifizessék, miközben folyamatos a pazarlás, az ingatlanvagyon felélése és a kerület eladósítása.”





Ezeket olvastad már?
Rémisztő alakot fotóztak a Nap felszínén az európai űrszondák

Rémisztő alakot fotóztak a Nap felszínén az európai űrszondák

A hétvégi időjárásban nem lesz köszönet: Az ország nagy részére figyelmeztetést adtak ki

A hétvégi időjárásban nem lesz köszönet: Az ország nagy részére figyelmeztetést adtak ki

Megpróbálták kifosztani, véletlenül meggyilkolta a betörőt

Megpróbálták kifosztani, véletlenül meggyilkolta a betörőt

Szentkirályi Alexandra jelöltként is megoldotta, amit Karácsony Gergely főpolgármesterként sem tudott

Szentkirályi Alexandra jelöltként is megoldotta, amit Karácsony Gergely főpolgármesterként sem tudott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás