Íme életed boszorkánysága, ebben rejlik a te mágikus erőd





Mindenkiben van némi belülről fakadó mágia, ami egyedivé teszi. Kár tagadnod, mi már tudjuk, hogy a te erőd miben lakozik!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.14.
boszorkányság

Nincs más dolgod, mint választani egyet az alábbi seprűk közül. Te elrejtenéd ezt a mágikus eszközt vagy büszkén mutogatnád? Döntésed elárulja, miféle boszorkányság szövi át a te életed!

https://www.pinterest.com/pin/1061794049620138898/

Ha az első ábrára, az ördög seprűjére esett a választásod, akkor olyan ember vagy, aki nagyon jól ismeri a saját lehetőségeit. Soha nem habozol, ha valami új és érdekes dolog felfedezéséről van szó. A munkád során mindig bedobod a „boszorkányos szimatodat”, így távol maradsz a veszteségektől és a kockázatoktól. Aktív, sportos ember vagy, a semmittevés az ellenséged.

Ha a második, a koponyás mágia keltette fel az érdeklődésed, akkor a csábítás a szenvedélyed, hozzád automatikusan vonzódnak az emberek. Képes vagy előre megérezni, ha történni fog valami, így te vagy a legfelkészültebb az új helyzetekben. Nem kell félteni, rafináltságod miatt nehéz becsapni, könnyen átlátsz az emberek szándékain. Jó tanácsért és útmutatásért érdemes hozzád fordulni.

A harmadik, a sorsot megkavaró seprű arra utal, hogy ügyesen befolyásolod az embereket azáltal, hogy érzelmi nyomást gyakorolsz rájuk. Tudod, hogyan kell rávenni másokat arra, hogy olyan dolgokat tegyenek, amiket leginkább te szeretnél. Nem habozol, ha az irányítás átvételéről van szó. Heves és manipulatív természeted ellenére képes vagy feláldozni saját vágyaidat azokért, akiket igazán szeretsz.

A negyedik seprű a kígyók anyja elnevezést kapta. Amennyiben ezt szúrtad ki, akkor lehet, hogy elsőre félelmetesnek tűnsz, ugyanakkor tiszteletet parancsoló személyiséged van. Mivel sokan tartanak tőled, megpróbálják nem keresztezni az utad vagy elérni, hogy jó embernek tűnjenek a szemedben. Annak ellenére, hogy kívülről hidegnek látszol, valójában senkinek sem ártanál, aki nem bántott téged.

Az ötödik, az igazmondók seprűje lenne a tiéd? Eszerint te nagyon jól fel tudod mérni az embereket, de senkiben nem bízol meg könnyen, főleg, ha párkapcsolatról van szó. Félig nyitott szemmel alszol, mindig készen állsz a cselekvésre. Értékes, megbízható ember vagy, intelligenciád és bölcsességed példaértékű. Akivel találkozol, inspirációforrásként tekint rád.

A hatodik, az ezüstseprű olyan emberhez tartozik, akinek nem okoz nehézséget az új és ismeretlen helyzetekhez való alkalmazkodás. Rendkívül nyitott vagy, rugalmas természeted népszerűvé tesz, barátaid alig várják, hogy újra találkozzanak veled. Te vagy a bulik lelke, veled garantált az önfeledt szórakozás!

A hetedik seprű egy olyan becsületes boszorkányé, mint te vagy. Brutálisan őszinteséggel rendelkezel, semmiféle mismásolást nem tűrsz magad körül. Utálod az álszent embereket, akik becsapnak másokat. Az igazság, az őszinteség és a tisztesség azok az értékek, amelyek vezérelnek. Az elveid tiszták és szilárdak, ez mások számára is vonzó.

A félelmetes száguldást lehetővé tevő nyolcadik seprű azt jelzi, hogy szereted a kalandokat és az izgalmakat az életedben, a rutin nem a te asztalod. Született felfedező vagy, a szigorú szabályok betartása nehezedre esik. A spontaneitás tesz azzá, aki vagy. Nehéz kiakasztani, a drámázás távol áll tőled. Mindent elkövetsz céljaid elérése érdekében!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás