Nincsenek szavak: 6 évig embertelen dologra kényszerítette kislányát egy anya és élettársa – 18+





Egy nyolcéves kislányt megerőszakolt és kábítószer-fogyasztásra kényszerített saját anyja és gonosz mostohaapja. A bíró az egyik legrosszabb esetnek minősítette, amivel valaha találkozott.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.31.
kegyetlen erőszak

Egy nyolcéves kislányt saját anyja és gonosz mostohaapja erőszakolt meg és kényszerített rá, hogy kábítószert fogyasszon, miközben filmezték és megalázták, szexrabszolgaként tartották.

„Játékidő”

Kezdetben a lány édesanyja arra biztatta, hogy játsszon játékokat, amelyeket „játékidőnek” és „ölelkezésnek” nevezett, ahol megmutatta a lányának, hogyan állítsa fel a párja péniszét. Idővel a visszaélés még szörnyűbb szintre fajult. A bíróság megállapította, hogy a lányt mostohaapja többször megerőszakolta, anyja szexuálisan bántalmazta egy eszközzel, és mindketten orális szexet kényszerítettek a kislányra. Valamint pórázt helyeztek a nyakába, és azt a parancsot kapta, hogy hívja mostohaapját „mesternek”.

A 8 éves kislánynak szörnyű megaláztatásokat kellett átélnie anyja és mostohaapja miatt Fotó: shutterstock

A lány megbocsátott édesanyjának

A meg nem nevezett lány az új-zélandi Palmerston North Kerületi Bíróságon ült, amikor felolvasták áldozati nyilatkozatát. A szívszorító levélben a lány megfogadta, hogy az anyja mellé áll, hisz ő is a férfi manipulációjának áldozata lett.

Szeretem az anyámat és támogatni fogom az útján… De az a férfi azt sem érdemli meg, hogy szót pazaroljak rá. Visszaéltél szülői hatalmaddal… Összetörtél, bántalmaztál és megerőszakoltál. A kislányodnak kellett volna lennem…” – hangzottak el a bántalmazott lány sorai a bíróságon – írja a Daily Mail.

A szexuális jogsértések legsúlyosabb esete

Amikor a bíró az anyát 12 év és hat hónapos börtönbüntetésre ítélte, a mostohaapát pedig 17 évre, megjegyezte, hogy a bűncselekményt erősen előre megfontolták, és egy olyan áldozat sebezhetőségét zsákmányolták ki, aki nem tudott elmenekülni, ezért a szexuális jogsértések legsúlyosabb esetének minősítette.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás