Döbbenet a floridai Burger Kingben: nem az éttermi patkány a legdurvább!





Videóra vettek egy gyorsétteremben szaladgáló rágcsálót. Egy alkalmazott jelentette is a látottakat, ezután viszont megtörtént a legrosszabb.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.11.
patkány

A floridai Hallandale Beach városában vette videóra egy alkalmazott, amint egy patkány futkorászik a Burger King egyik helyi gyorséttermében. A dolgozó, Troy Smith jelezte a problémát a feletteseinek, hozzátéve, hogy a rágcsálók pánikot okoztak, ilyen körülmények között nem lehet dolgozni. Főnökei azonban másképp gondolkodtak...

A férfi mellbevágó választ kapott. Felettesei szerint amíg fizetést kapnak a dolgozók, addig ne érdekeljék őket holmi patkányokírja a local10.com. Smith erre közölte, hogy ha nem történik kártevőirtás, akkor egy helyi tévének is átadja az általa készített videót. Erre válaszul elbocsátották a férfit, aki elmondása szerint négy patkányt látott az étteremben, amiből a legkisebbet tudta levideózni.

A felvétel eljutott a hatóságokhoz is, ezután pedig ellenőrök jelentek meg az étteremben. Döglött rágcsálóra, rágcsálótól származó ürülékre és csótányokra is bukkantak, így az éttermet ideiglenesen, a fertőtlenítés idejére bezárták.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás