Halálos nyereményjátékot szervezett egy italbolt, meghalt egy férfi





Egy dél-afrikai italbolt versenyt szervezett, hogy ki tud a leggyorsabban egy üveg Jägermeistert meginni. A férfi ennek itta meg a levét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.16.
veszélyes játék

Elképesztő és egyben felelőtlen játéknak lett az áldozata egy 25–30 év közötti férfi.

A férfi egy egész üveggel megivott a Jägermeisterből – Fotó: Shutterstock

Egy dél-afrikai italboltban egy versenyt szerveztek, ahol arra voltak kíváncsiak, hogy ki tud a leggyorsabban legurítani egy üveg Jägermeistert. Az egyik helyi lakos, akit nem neveztek meg, az egész üveg 35 százalékos gyógynövénylikőrt 2 perc alatt itta meg, mielőtt összeesett volna.

A férfit kórházba szállították, de ott már csak a halálát tudták megállapítani.

A rendőrség közölte, hogy vizsgálatot indítottak a Limpopóban történt haláleset után – írja a Daily Mail.

A rendőrség vizsgálatot indított az esetet követően, amely a helyi italboltban, Mashumba Village-ben történt és a vendégek állítólag részt vettek egy úgynevezett ivóversenyen” – közölte Brig Motlafela Mojapelo, a rendőrség szóvivője.

Egyikük ezt követően azonnal összeesett, és a helyi klinikára szállították, ahol megállapították a halálát” – nyilatkozta a szóvivő.

Az interneten megosztott felvételeken látható, ahogy az emberek éljeneznek és tapsolnak, miközben a férfi megitta a német tömény szeszt. A nyeremény 200 rúpia készpénz volt, ami körülbelül 4 ezer forintnak felel meg.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás