Megrázó! Két ejtőernyősökkel teli gép csapódott egymásnak – Videó!





A baleset még 2013-ban történt, de az internetnek köszönhetően a videó újra felkapott lett. A szerencsétlenséget mindenki túlélte.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.16.
Brutális tragédia

Elképesztő felvételek láttak újra napvilágot egy kilenc éve ejtőernyősökkel történt légi katasztrófáról. A horrorbaleset a Lake Superior felett, Wisconsin államban történt, egy rutin-tandemejtőernyős ugrás során – írja a The Sun.

A megrázó felvételeken, ami itt nézhető meg, az látható, ahogy ejtőernyősök egy csoportja éppen ugrásra készül, amikor egy másik feléjük repülő gép frontálisan beléjük ütközik, majd mindkettő kigyullad. Az ütközés akkora erővel történt, hogy az égbe repítette a légi járművön utazókat. A felvételen az is látszik, hogy az egyik ejtőernyős a gép szárnyába kapaszkodik kétségbeesetten, mielőtt elengedné azt.

Mike Robinson, a Skydive Superior oktatója elmondta, hogy a lezuhant vezető repülőgépen négy ejtőernyős volt a fedélzeten a pilótával együtt, miközben a második repülőgépen öt ejtőernyős utazott. A félelmetes videó még 2013-ban készült, de az internetnek köszönhetően most újra felkapottá vált. A balesetben csodával határos módon nem sérült meg senki súlyosabban.

A repülőgépet vezető pilóta a tűzoltóknak azt mondta, hogy az ejtőernyősök ugrása előtt hangos hangot hallott, és betört a repülőgép szélvédője is. A tragédiáról készült videót közel 3,4 millióan nézték meg, és közülük sok kommentelő meglepődött, hogy az ejtőernyősök hogyan élték túl ezt a súlyos légi katasztrófát.

Ez olyan őrülten ijesztő volt. Utána kellett néznem a történetnek, megdöbbenve hallottam, hogy mindenki túlélte” – írta az egyik kommentelő.

Nem hiszem el, hogy senki sem sérült meg súlyosan” – jegyezte meg egy másik hozzászóló.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás