Kiakadt a szexmaratonra utazó pár, titokban filmezték őket a hotelben





Az anyuka állítása szerint akkor vette észre a mobillal a kezében kukkoló férfit, mikor a heves szeretkezés közben pózt akart váltani.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.23.
perverz kukkoló

Botrányos véget ért egy brit pár nyaralása a mallorcai Magalufon található HSM Sándalo Beach Hotelben: a 28 éves Abigail Higson és Usama Qazi épp a szobájában szexelt, mikor a kétgyerekes anya észrevette, hogy a szálloda egyik alkalmazottja a résnyire nyitott ajtóban a telefonjával filmezi őket. A szálloda azonban mindent tagad – írja a Daily Mail.

 

Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

Az Amazon futárjaként dolgozó Abigail elmondása szerint éppen helyet akart cserélni a párjával, mikor észrevette a kukkolót, mire ijedtében sikoltozni kezdett, „Mit művelsz, te perverz?!” – kiabálta, miközben kilökdöste a telefonját elrejtő férfit a szobából. A rendőrséget azonban nem hívták ki, mert nem akarták még inkább elrontani a 11 napos romantikus nyaralásukat, amelyre csak ketten utaztak, míg gyermekeiket a nő édesanyjánál hagyták.

A hotel vezetősége azonban teljesen mást állít: szerintük szó sem volt kukkolásról vagy filmezésről, a rendőrséget viszont ők maguk értesítették, miután a részeg párocska elviselhetetlenül viselkedett, olyan hangosak voltak, hogy zavarták a többi vendég pihenését. A párt végül átköltöztették egy másik szállodába, ahol az anya elmondása szerint minden esetben elbarikádozták a szoba ajtaját, mikor szexelni szottyant kedvük.

„Ez a fiaskó nem tette tönkre a szexuális életünket. Távol vagyunk a gyerekeinktől, szexmaratonra utaztunk” – mesélte Abigail.

Mallorcán több szigorú, a turistákat érintő korlátozást is bevezettek annak érdekében, hogy némiképp visszaépítsék a sziget régi hírnevét. A legnagyobb spanyol sziget ugyanis az utóbbi években a féktelen bulizás földi mennyországává vált, a nyári csúcsidőszakban naponta estek meg szexbotrányok és részeg rendzavarások. Ennek köszönhetően korlátozták az üzletek alkoholárusítási idejét, és a hotelek is csak megadott számú ingyenkoktélt biztosíthatnak vendégeiknek.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás