Vallomás: „Félbevágott egy targonca, az emberek mégis csak arra kíváncsiak, hogy hogyan szexelek”





A férfi elveszítette a fél testét munka közben egy súlyos baleset során, de az emberek nagy része mégsem arra kíváncsi, hogyan érzi magát.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.18.
rémes baleset

2019-ben a 20 éves építőmunkásnak egy életmentő műtéten kellett átesnie, amikor a teste nagy része sérülést szenvedett egy baleset során. Loren Schauerst egy targonca nyomta össze. Ennek következtében lábát, medencéjét és egyik alkarját el kellett távolítani. Mindezek többségével már könnyen együtt él, de van egy kérdés, ami még irritálja.

Fotó: Shutterstock

A pofátlan kérdés

Loren YouTube-videóiban őszintén mesél a balesetéről. A videómegosztó portált egyébként megosztja a 23 éves feleségével is, aki a baleset ellenére a fiúval maradt. Az egykori munkás problémái miatt Sabiának sok napi feladatot kell ellátnia, hogy segítse a férjét, de mégsem ezek a kérdések érdeklik a legtöbb internetezőt.

„Hogyan szexelnek?” – teszik fel sokan a kérdést. Fontos kiemelni, hogy Loren műtétje a nemi szervének eltávolításához vezetett, mivel a medencéjét teljesen összetörték, de a kérdésre eddig még egyszer sem válaszolt a páros.

Loren felesége, Sabia a szex kérdésére válaszolva azt mondta, hogy a kérdés „tiszteletlen”.

„Ismételten felmerül a kérdés, hogyan szexelünk. Ez egy nagyon személyes kérdés, amelyre soha nem fogunk válaszolni, és nem is utalunk rá, mert nagyon tiszteletlen. Nem kérdeznél meg egy olyan ismeretlen házaspárt sem, akik elsétálnak melletted az utcán.”





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás