Követik az orosz katonákat megmérgező nagyikat, most tortával mérgeztek a civilek

Az ország titkosszolgálatai szerint az ukránok étel- és alkoholmérgezéssel ölték meg az orosz katonákat.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.04.04.
gyilkosság

Két orosz katona meghalt és 28-an megsebesültek, miután a Harkiv melletti Izyumban megették a civilek által nekik kínált tortát, akik állítólag így bosszulták meg, hogy könyörtelen lövedéktámadásokkal pusztították el a város nagy részét – adta hírül a Mirror.

Az ukrán védelmi hírszerzési igazgatóság közölte, hogy a helyiek a 3. orosz motorpuskás hadosztály számára sütötték a süteményeket, amelyeket méreggel hintettek meg.

Ennek következtében egyszerre két betolakodót öltek meg, további 28-an kerültek intenzív osztályra. Jelenlegi állapotuk pontosításra vár” – közölte a szervezet, amely azt is állította, hogy a 3 Motostrils hadosztály további 500 katonája van kórházban „ismeretlen eredetű súlyos alkoholmérgezéssel”.

Erőfeszítéseik ellenére az ukrán civilek nem tudták megállítani, hogy az oroszok elpusztítsák városaikat.

Az 50 000 lakosú Izyum város külvárosait a válogatás nélküli lövöldözés és a precíziós támadások sújtják. Iskolák pusztultak el, egészségügyi klinikák váltak rommá az ágyúzások következtében, a lakóházak pedig légi támadások áldozataivá váltak.

A repülőgépek alacsonyan repülnek. Olyan lassan bombáztak, nem siettek, nem siettek. Eltörlik a lakosságot, talán azért, hogy megpróbálják rávenni az embereket, hogy elhagyják a helyet. Elpusztítják Ukrajnát, határozottan. Még apám is, aki átélte a (második világháborút) azt mondta, hogy a németek nem tették ezt” – számolt be az egyik szemtanú, Mikola Shaposhnyk, aki egy Hrusuvakha nevű faluban élt, a Sky Newsnak adott interjúban.

Valerij Marchenko, a város polgármestere szerint jelenleg nagyjából 20 000 ember rekedt Izyumban. Sokan légoltalmi pincékbe menekültek, de lassan elfogy az élelem és a gyógyszer.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás