így vitték be a rendőrök a párját megvakító kemecsei férfit, az ügyész elrendelte a letartóztatását - Videó!





Jogerősen letartóztatta a bíróság pénteken azt a férfit, aki puszta kézzel megvakított egy nőt szombaton Kemecsén és azzal fenyegette, hogy megöli.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.11.
kegyetlen erőszak

Csókolózás után mindkét szemére megvakította, többször megszúrta és brutálisan megverte volt barátnőjét egy férfi Kemecsén, akit az ismeretségi körében csak Gengszternek hívtak, hiszen nem először gyűlt meg a baja a törvénnyel.

A férfi a megalapozott gyanú szerint szombat este Kemecsén, egy lakóház melletti szántóföldön a földre lökte a nőt, bántalmazni kezdte, közben „a puszta kezével az asszony mindkét szemét kinyomta”, és azzal fenyegette, hogy megöli - derül ki a police.hu közleményéből.

A Bors beszámolója szerint Gyöngyösi Attila kihívta az utcára és brutálisan bántalmazta volt barátnőjét. Az eddig ismert adatok szerint békülni szeretett volna Gabriellával, de a 22 éves lány végül nemet mondott neki. A „szerelmes” férfi ezután leteperte a földre Gab­riellát, megverte, többször megszúrta, majd mindkét szemét brutális módon kitépte. Az orvosok megállapították, hogy a fiatal nő szemeit nem lehet helyreállítani, így bizonyos, hogy Gabriella a megnyomorítója arcképét látta életében utoljára.

Resán Dalma, a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője közölte, hogy a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója az aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban egy hónapra elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Amikor a közeli ingatlanból az asszony rokonai kijöttek, a gyanúsított elmenekült a helyszínről, de a rendőrök megtalálták. A gyanúsított büntetett előéletű, a nő sérelmére korábban elkövetett bűncselekmény vádja miatt jelenleg is büntetőeljárást folytatnak ellene - ismertette a szóvivő.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás