„Azt hittük, hogy velünk fog maradni” – mesélte a 23 évesen elhunyt rákos betegről az anyukája





A lány orvosai kezdetben rossz betegségre gyanakodtak, és sajnos mire kiderült, hogy mi a probléma, már nem tudtak rajta segíteni.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.02.13.
küzdelem

Georgia Goodier mindössze 23 éves volt, amikor elhunyt, mivel nem sikerült leküzdenie az őt megtámadó betegséget. Az orvosok először azt gyanították, hogy húgyúti fertőzésben szenved, de amikor fájdalmat érzett a jobb oldalán, akkor úgy döntött, hogy ellátogat a sürgősségire. Ekkor derült ki, hogy sokkal rosszabb a helyzet, mint gondolták – számolt be a The Mirror.

A warringtoni kórházban elkezdtek átfogó vizsgálatokat végezni, miután a lány fájdalmai nem múltak el. A sokk ezek után érte a családot, hogy a mindössze 22 éves lányuk rákos. Az orvosok a biopszia után közölték a rossz hírt, miszerint Georgiának adenocarcinomája van. A szakember azt feltételezte, hogy a fertőzés a vakbelében kezdődött, majd átterjedt a mirigyekre és ezután pedig a fiatal lány májára is.

Georgiát azonnal elkezdték kezelni, 6 kemoterápiás kezelést is kapott, azokon kívül még számos kezeléssel próbálkoztak a szakemberek. A lány tavaly október elején tért haza, elsejei haza térése után mindössze pár nappal elhunyt.

„Nem tudom, mit mondjak. Ha visszatekintünk, azt gondoljuk, hogy megfosztottak minket a vele töltött időtől. Határozottan azt hittük, hogy velünk fog maradni. Csak 22 éves volt, amikor diagnosztizálták. A családban nem volt semmilyen rákos megbetegedés. Hatalmas sokk volt, mert annyira fitt és egészséges volt. Jól evett, nem ivott sokat, és mindig nagyon aktív volt az edzőteremben” – emlékezett vissza a 23 éves Georgia édesanyja, Cheryl Goodier.

„Sokan szerették. Még mindig otthon élt, szeretett a családja és a barátai közelében lenni. Családcentrikus volt, egy nővérét és két testvérét, valamint a kutyáját is imádta. Egyszerűen már nem ugyanaz az otthon, csend van. Egy csokornyi szeretet és nevetés volt” – tette hozzá.





Ezeket olvastad már?
Az Androidosok dühöngenek: újabb hasznos funkciókat vettek el tőlük

Az Androidosok dühöngenek: újabb hasznos funkciókat vettek el tőlük

Emberölés Miskolcon: holttestet talált a rendőrség

Emberölés Miskolcon: holttestet talált a rendőrség

Megrázó fordulat a szentesi emberölés ügyében: holttan találták a gyanúsítottat

Megrázó fordulat a szentesi emberölés ügyében: holttan találták a gyanúsítottat

Borzasztó baleset Csepelen: tarolt a HÉV

Borzasztó baleset Csepelen: tarolt a HÉV

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás