RETRO RÁDIÓ

Márki-Zay ismét szürreális válaszokat ad, sajtófőnöke „édesemnek” szólítja a riportert – Videó!

Újra nyilvánosan mutatkozott Márki-Zay Péter másfél hét után, ráadásul Budapesten egyből 9 helyszínen kampányolt. Sajtófőnöke, Péterfi Judit ezúttal ugyan engedte beszélni, de látványosan ideges volt, vélhetően ezért is nevezte „édesemnek” az egyik riportert.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.01.15. 15:42
Politikai szürreality

A Mediaworks Hírcentrum stábja követte a fővárosi kampányhelyszíneken a baloldali miniszterelnök-jelöltet, hiszen szerettek volna választ kapni azokra a kérdésekre, amelyek felmerültek Márki-Zay közelmúltban tett ellentmondásos és gyakran értelmezhetetlen kijelentéseivel kapcsolatban.

Márki-Zay Péter szinte valamennyi kérdésre - érdemi válasz helyett - „orbánviktorozott”, „lázásjánosozott” és „fideszezett”, vagy ellentmondott önmagának. Úgy tűnik, maszatolós kommunikációs stratégiájának a része, hogy minden érdemi kérdésre a valódi válaszok helyett a Fideszt és a miniszterelnököt szidja, és kedvenc becsmérlő szavát, az „ostoba” kifejezést is igyekszik beleszőni mellébeszélő válaszaiba.

Márki-Zay a rezsivel kapcsolatosan kifejtette, hogy a világpiaci árakba még Orbán Viktor sem tud beleavatkozni, majd másik kérdésre azt mondta, hogy be lehet avatkozni, de nem ostobán.

A gyermekvédelmi népszavazás kapcsán korábban azt mondta, hogy össze fogja tépni a szavazólapot, most viszont csupán azt mondta, hogy nem fog azon részt venni.

„A Fideszben egyébként van néhány zsidó is, bár elég kevés” – ezt még vasárnap, facebookos videójában jelentette ki a miniszterelnök-jelölt, akinek válaszaiból úgy tűnt, nem érti, mi ezzel a mondattal a probléma. Annak ellenére sem, hogy volt olyan járókelő, aki kifejezetten arra szólította fel, hogy ne zsidózzon - jegyezte meg a videó kapcsán a Magyar Nemzet.

Közben egy újabb furcsa jelenetet adott elő Péterfi Judit sajtófőnök asszony. A Mediaworks Hírcentrum munkáját végző riporterét úgy próbálta leállítani, hogy tovább kérdezzen, hogy túlharsogva „édesemnek” szólította és „cukinak” nevezte.

 

 

Ezeket olvastad már?
Olvadozik a szívünk ettől az ötlettől: nyugdíjasok és ovisok játszanak együtt Budapesten - Fotók!

Olvadozik a szívünk ettől az ötlettől: nyugdíjasok és ovisok játszanak együtt Budapesten - Fotók!

Mínusz 53 fokot mértek Kínában

Mínusz 53 fokot mértek Kínában

Ezért jó, ha be vagy oltva influenza ellen

Ezért jó, ha be vagy oltva influenza ellen

Szívleállásban hunyt el egy 19 éves úszótanárnő

Szívleállásban hunyt el egy 19 éves úszótanárnő

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás