Megújult a NAV honlapja! Ezekkel a funkciókkal találkozhatnak a látogatók





A Metropol összeszedte a nap legfontosabb információit, és még azt is eláruljuk, eshet-e ma már a hó, illetve, hogy melyik mindenki számára fontos hatóság honlapja újult meg.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.20.
VI. kerület XIV. kerület ez lesz ma

Újra hidegre vált az időjárás, havazás is lehet

A tegnapi szélcsendes, napos időt hidegfront váltja. Hóesés, havas eső és akár viharos széllökések is előfordulhatnak csütörtökön. Északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan várható zápor, havas eső, hózápor. Egyes tájakon ónos eső is előfordulhat. A reggeli órákban –2 és 0 fok között alakul a hőmérséklet, délutánra egy kicsit melegszik az idő, a hőmérséklet 3–5 fok között alakul. A délnyugati, majd az északnyugati, nyugati szél főleg az északi országrészben megerősödik, néhol viharossá fokozódik.

Ma akár havazás is lehet Fotó: Metropol/MG

Ma csak hideget kapunk az időjárástól

A hidegfrontra érzékenyek fejfájásra, levertségre, ingerlékenységre számíthatnak. Előfordulhatnak ízületi fájdalmak és reumás panaszok is, de felerősödhetnek az asztmás rohamok is.

Így kerüljük el a baleseteket a viharos szél alatt

  • Ne parkoljunk viharos szélben fák alá.
  • Ne menjünk a leszakadt villanyvezetékek közelébe, de jelentsük, ha ilyet látunk.
  • Baj esetén hívjuk a 112-es segélyhívót.
  • Megújult a NAV honlapja, valóban felhasználóbarátabb lett

    Már az új webfelület fogadja azokat, akik ellátogatnak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal oldalára. A hatóság internetes oldala sokkal letisztultabb és átláthatóbb lett a korábbiakhoz képest. A változtatásoknak köszönhetően nem kell nagyon sokáig böngészni ahhoz, hogy megtaláljuk azt, amit kerestünk. A portál egyik legnagyobb újítása, hogy a teljes tartalomból átnavigálhatunk a magánszemélyeknek szóló részre. Így csak azokat a felületeket kapjuk meg, amik minket érintenek. Az oldal egyharmadán találunk egy keresőmezőt is, ami azonnal megjeleníti azt, amit keresünk. A középső sávban olyan, folyamatosan cserélődő, fotóval ellátott témák kaptak helyet, amelyek a legaktuálisabbak.

    Ez a felület fogadja már a NAV látogatóit Fotó: nav.hu

    A személyes oldalunkat is összeállíthatjuk

    A myNAV felületen személyre szabottan beállíthatjuk, hogy mit szeretnénk látni és mit nem. Kiválaszthatjuk, hogy mely rovatok érdekelnek minket, és beállíthatjuk a hírfolyamot is, ahol testre szabhatjuk, hogy milyen hírek jelenjenek meg nekünk, de lementhetjük a gyakran használt nyomtatványokat is. A myNAV oldalon módosíthatjuk személyes adatainkat is.

    Emlékkoncertet tartanak a veronai buszbaleset áldozatainak emlékére

    Ma 19 órakor az Eötvös 10 Művelődési Házban koncertet rendeznek a veronai buszbaleset áldozatainak emlékére. Az eseményen fellép többek között Várnagy Andrea, Molnár Ferenc (Caramel), Fenyő Iván és a Fasori Református Gyülekezet ifjúsági csoportja. Az öt évvel ezelőtt történt balesetről a 4. oldalon olvashatnak részletesebben.

    Öt éve történt a tragikus buszbaleset Fotó: AFP

    Változik a közlekedés Zuglóban

    Ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani a XIV. kerületben. Ma 15–21 óra között tilos megállni Stefánia út 20. számnál a Ligeti-műteremvilla előtt.





    Top hírek







    Hírlevél-feliratkozás