A rockzene lázadást jelentett a „merjünk kicsik lenni” gondolkodással szemben is

Interjút adott a Kontrának Török Ádám és Kosik Kristóf rockzenész.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.01.21.
koncert

A Kontár az interjú során többek között beszélgetett a kezdetekről, a harmincéves közös múltról, Radics Béláról és a magyar rocktörténetről, a rockról mint életérzésről, de szóba került a január 28-án a Pólus Moziban megrendezésre kerülő Mini Szuperkoncert is, amely Török Ádám 50 éves munkásságát próbálja összefoglalni, és fellép Kosik Kristóf is a bandával

Január 28-án lesz Török Ádám és a Mini Szuperkoncertje a Pólus Moziban

Mi lesz ennek a koncertnek az apropója? És milyen sztárvendégekre számíthatnak a rajongók?

Török Ádám: Már-már szokássá vált, hogy összefoglaló koncerteket csinálunk az életpályámból és a Mini tevékenységéből. Most is erre teszünk kísérletet.

Török Ádám (Fotó: Soós Lajos/MTI)

Január 28-án a Pólus Centerben, a Pólus Moziban fogunk játszani, amelyhez a Petőfi Kulturális Intézet és az Emberi Erőforrások Minisztériuma biztosított támogatást. Enélkül nem valósulhatna meg a Szuperkoncert.

A Mini csapatán kívül olyan sztárvendégeket hívtam meg, mint például Tátrai Tibi, akivel ötven éve dolgozunk együtt, Papp Gyula, akivel szintén ötven éve zenélünk, Kézdy Luca, aki az év hegedűse lett nemrégiben, Németh Karcsi billentyűs és Kosik Kristóf gitáros, akivel szintén harminc éve zenélünk együtt.

A koncert vége felé együtt csinálunk egy nagy „jam session”-t különböző Mini-nótákra, de előtte persze eljátsszuk a híres Mini-slágereket, mint például a „Kell a barátság” , „Asztalhoz leültem”, „Lusta blues” és így tovább. Úgyhogy egy nagyon jó buli lesz.

A teljes interjút a Kontár oldalán olvasható, amit ide kattintva érhetsz el.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás