,,Ne aggódjatok, minden rendben lesz!” – mondta az anya, aki néhány nappal később belehalt a koronavírusba

Miután az anya elkapta a koronavírust, pár napig enyhe tünetekkel küzdött, aztán egyik napról a másikra minden megváltozott.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.21.
felfoghatatlan

A Liverpoolban élő 38 éves Nuria Daniela Gomesnek december 3-án lett pozitív a koronavírustesztje, aki otthonában lábadozott – számolt be róla a Daily Record.

Nuria barátnőjének azt elmondta, hogy ne aggódjon, minden rendben lesz, csak egy kicsit köhög. Ám pár nappal később egy éjszaka folyamán a kétgyermekes anyának súlyosbodtak a tünetei és fulladni kezdett.

Két lánya egyből értesítette a mentőszolgálatot, akik villámgyorsan a helyszínre értek és megkezdték az újraélesztést, de az anya életét már nem tudták megmenteni.

,,Minden olyan gyorsan történt. Még mindig vannak emlékeim a rettenetes éjszakáról, de próbálom minél hamarabb elfelejteni őket. Kiskorunk óta egyedül gondoskodott rólunk, ő volt a mindenünk” – nyilatkozta Myra, aki teljesen összetört édesanyja elvesztése után.

Az anya barátnője elmondta, hogy Nuria nem akarta felvenni az oltást, mert rengeteg rossz dolgot olvasott a vakcinákkal kapcsolatban a közösségi oldalakon.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás