Idős férfi tűnt el Budapesten, sürgős segítségre van szüksége

A 75 éves bácsi nehezen tájékozódik, feltehető, hogy nem talál haza, orvosi segítségre is szüksége van, ezért kéri a rendőrség a lakosság segítségét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.05.
XV. kerület eltűnt férfi

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Rendőrkapitányság az ismeretlen helyen tartózkodó Dani Kálmán Sándor ügyében kéri a lakosság segítségét. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2021. december 4-én 10 óra 15 perc körül XV. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott. Előfordulhat, hogy egyedül nem talál haza, a rendőrök jelenleg is keresik – írja a Police.hu.

Dani Kálmán Sándor 182 cm magas, átlagos testalkatú, rövid haja ősz, szeme barna. Eltűnésekor fekete sapkát, szürke kapucnis, fekete, bélelt kord dzsekit, sötétkék pulóvert, szürke trikót, sötétkék bélelt farmert és fekete sportcipőt viselt.

 

Fotó: Police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Dani Kálmán Sándor tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás