RETRO RÁDIÓ

Évekig fogva tartotta és horror körülmények között „nevelte” gyermekeit egy házaspár

Hatalmas családi drámáról készített kisfilmet egy tévéstáb, minden gyermekét kínozta és borzalmas dolgokra kényszerített két szülő.Megosztás
Szerző:
2021.11.21. 16:30
horror-ház

Tizenhárom fiatalt szabadítottak ki a brutális körülmények közül a rendőrök 2018-ban. A Turpin-gyerekek kaliforniai otthonukban voltak fogva tartva embertelen körülmények között a vérszerinti szüleik által. A durva történet részleteiről most egy róluk készült dokumentum videó kapcsán számoltak be a Youtube-on.

Az interjú során a már most 33 éves Jennifer, és a 21 éves Jordan Turpin számolt be a megrázó „gyerekkorukról”. A Crime Online híroldal beszámolója szerint, a szülők David és Louise Turpin arra kényszerítették csemetéiket, hogy azok ketrecbe zárják kisebb testvéreiket, valamint nem hagyták nekik, hogy elhagyhassák a házukat.

A testvérek között a legtöbben maradandó sebeket szereztek / Fotó: Youtube

A gyerekeiket folyamatosan bántalmazta és kínozta a házaspár, míg nem az egyik testvér az akkor 17 éves Jordan végre hajtotta a két éve tervezgetett szökést. Egy mobiltelefonnal a kezében szökött meg, és azonnal a rendőrséget hívta.

„Mindent elmondtam a rendőröknek„ - emlékezett vissza a fiatal - „Elmondtam, hogy nem járunk iskolába, mocsokban élünk és éhezünk. Úgy kellett mindent elmondanom, hogy biztos ne kerülhessünk vissza ezeknek a szörnyetegeknek a kezébe és megkaphassuk a szükséges segítséget

A fiatal elmondta a videóban, hogy nem félt, amikor kiszökött, ugyanis még a halál is megváltás lett volna neki ebből a helyzetből.

A rendőrség egy akció során kimentette az összes gyermeket a horror-házból és a szülőket életfogytiglan börtönbüntetésre ítélték, legkorábban is 25 év múlva szabadulhatnak csak ki. A gyerekek között a legtöbben fizikai és kognitív károsodást szenvedtek az évekig tartó brutalitástól. Mindannyiuknak újra meg kell tanulniuk a normális életben való részvételt.

A teljes videót itt tudjátok megtekinteni:

Ezeket olvastad már?
Az erdőkertesi szerelmespár tragédiája: csendesen, egymás kezét fogva haltak meg

Az erdőkertesi szerelmespár tragédiája: csendesen, egymás kezét fogva haltak meg

Íme az Ötöslottó nyerőszámai

Íme az Ötöslottó nyerőszámai

Ez a 82 éves fekete-fehér fotó a bizonyíték az időutazás létezésére

Ez a 82 éves fekete-fehér fotó a bizonyíték az időutazás létezésére

Kiderült, maffiabosszú dönthette porba a munkácsi turult

Kiderült, maffiabosszú dönthette porba a munkácsi turult

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás