Keresik a szemtanúkat! Holttestet találtak az M5-ös autópálya mellett

Egy 40–50 év körüli férfi élettelen testét találták meg Kecskeméten. A halálának kiderítése érdekében 300 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a rendőrség.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.01.
baleset

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. szeptember 16-án 18 óra 23 perckor, hogy Kecskeméten, a Kiskőrösi út folytatásánál, az M5-ös autópálya mellett egy 40–50 év közötti holttestet találtak. Az eljárás során megállapították, hogy az elhunyt feltehetően közlekedési baleset következtében halt meg, valamint azonos azzal a férfival, akinek eltűnését hozzátartozója 2021. szeptember 13-án bejelentette a Kecskeméti Rendőrkapitányságon – írják a Police oldalán.

Az elhunyt személyleírása: 175 centiméter magas, vékony testalkatú, haja, arcszőrzete sötétbarna. Arca beesett, borostás. Barna szemű, fogazata hiányos.

Ruházata: kék színű nadrág, oldalán világos csíkkal és kék színű póló fehér márkajelzéssel.

Az elhunyt személy a balesetet megelőzően gyalogosan közlekedett. Közlekedése során fekete színű hátizsákot hordott, melyen piros betétek voltak, valamint sötét színű baseballsapkát, továbbá szürkés színű sportcipőt viselt.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki az elkövetővel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést személyesen a Kecskeméti Rendőrkapitányságon, illetve bármely rendőri szervnél. Hívja a 112-es, díjmentes segélyhívó számot, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát!

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője bruttó 300 000, azaz háromszázezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás