„Most már egyikünké sem lesz” - lefényképezte kisfia holttestét a magyar anya





A szörnyű gyilkosság Olaszországban történt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.02.
kegyetlenség

Számtalan mellkasi és nyaki késszúrással megölte kisfiát egy Olaszországban tartózkodó magyar anya ma kora délután - tudta meg a Bors. Az elvált nőnek a magyar bíróság döntése értelmében ma kellett volna átadnia a gyermeket a budapesti apának. Ezt nem tette meg, inkább a kétéves fiú holttestét lefotózta, a képet pedig elküldte volt párjának az alábbi szöveggel:

„Most már egyikünké sem lesz”

A Bors szúrta ki, hogy az „Apák az igazságért” Facebook-csoportban az alábbi hírt közölték péntek kora este:A mai napon egy szörnyű esemény árnyalja be egyesületünket. Minap beszámoltunk arról, hogy ideiglenes elhelyezés történt egy budapesti bíróságon, az édesapához - aki egyesületi tagunk - áthelyezték a gyermeket azonnali hatállyal. Sajnos, a mai napon az édesanya ahelyett, hogy a gyermeket az édesapának átadta volna, meggyilkolta őt. A gyermek holttestéről fényképet készített, amit elküldött az apának azzal az üzenettel, hogy: „Most már egyikünké sem lesz”. Az Egyesületünk részvétét fejezi ki az édesapának és a családnak.”

A lap az BRFK sajtóügyeletesétől megtudta: igaz a hír, felvették a kapcsolatot az olasz hatósággal, akik a nyomozást is lefolytatják majd.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás