Sokkoló dráma Gyulajon: három fiatal unokatestvér halt meg az ütközésben

Szörnyű baleset híre rázta meg a Somogy megyei falu lakóit.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.02.
baleset

Csütörtökön érkezett a hír, hogy a 65-ös főút 69-es kilométerénél eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy személyautó és egy tehergépjármű. A személyautóban öt gyulaji férfi utazott. A legfiatalabb 17, a legidősebb 27 éves volt. Közülük hárman a helyszínen életüket vesztették, további két embert életveszélyes állapotban szállítottak kórházba a mentők.

Fotó: Police

A Blikk megtudta, az öt fiatal mindig együtt járt dolgozni.

„Képtelen vagyok felfogni, hogy ez történt. Annyira rendes és jó srácok voltak. Nem ittak, nem buliztak, próbálták komolyan, felelősséggel élni az életüket. Csak azt figyelték, hogy hova tudnak menni dolgozni, a munkájukkal soha semmi probléma nem volt” – mondta a lapnak Szatmári István, a Roma Önkormányzat elnöke.

Fotó: Police

Várandós menyasszonya gyászolja

„Mi itt, Gyulajon nagyon összetartó közösség vagyunk. Együtt gyászoljuk a fiainkat, akik első, másod-, illetve harmad-unokatestvérek voltak. A 17 éves Zsolt szülei vigasztalhatatlanok, amióta megtudták, mi történt. A másik srácnak két kisgyereke van, a harmadiknak pedig várandós a menyasszonya. Mindenki gondolhatja, min megyünk keresztül. Csak nehogy szegény lánynak elmenjen a babája. Arra egyelőre gondolni sem akarunk, hogy talán a sofőr hibájából történt a baleset” – sírta el magát az egyik fiú rokona.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás