Sokkoló részletek Csontos Karina haláláról, segélykérő fotókat küldött a lángoló autóból





Csontos Karina előtt állt még az egész élet, azonban a péntek hajnali tragikus baleset mindent felülírt. A 17 éves lány, miközben próbálták elhagyni a lángoló autót, a Facebookon próbált segítséget kérni, mindhiába.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.18.
tragikus veszteség

Zárt csoportban kért segítséget

Döbbenetes lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot Csontos Karina, az a 17 éves lány, akit a Sztárban sztár leszek! legújabb évadából ismert meg az ország: a fiatal három barátjával belecsapódott egy álló autómentőbe, a kocsijuk rögtön lángra kapott. Az autóban rekedt fiatalok próbáltak kiszabadulni. Úgy tudjuk, Karina annyira higgadt tudott maradni, hogy még fotót is lőtt az autóban két barátjáról, amit feltöltött a Facebookra egy zárt csoportba segélyhívásként. A segítség sajnos nem tudott időben érkezni, mindannyian bent égtek.

Egy álló trélerbe mentek bele, rögtön kigyulladt az autójuk

Álló trélerbe csapódtak

Múlt pénteken sokkolta az országot a hír, hogy Karina tragikus autóbalesetben három barátjával együtt életét vesztette. A Bors információja szerint egy rendőr, egy focistalány és egy határőr ült még az autóban, épp a Kárpátalján fekvő Munkácsból, egy buliból tartottak hazafelé, amikor az ukrán kisvárosban, Nagylucskán megtörtént a baj. A helyi hatóság által közzétett videóból kiderült: a településen nem volt áram, mert egy kocsi villanyoszlopnak ütközött és árokba borult. Egy autómentő sietett az autós segítségére, ekkor érkezett a helyszínre hatalmas sebességgel a fiatalok kocsija, ami közvetlenül – eddig ismeretlen okból – az álló trélerbe csapódott. Az autó szinte felrobbant, azonnal lángba borult.

Édesanyja összeomlott

A történtekről több megrázó videó járta be az internetet. A felvételek egyikén az égő autó látható, a másik pedig fényes nappal készült, azon már csak a tragédia nyomai, a szénné égett autó és a mindenfelé szétrepült alkatrészek vannak.

Karina szörnyű balesetéről édesanyja, Katalin még képtelen beszélni. A Bors telefonon kereste meg az asszonyt, könnyeivel küszködve köszönte meg részvétnyilvánításunkat, érdeklődésünkre csak annyit tudott elmondani, hogy nincs információja arról, pontosan hogyan történt a baleset.

– Nem tudom a részleteket – mondta alig érthető hangon Katalin, aki további kérdéseinkre már képtelen volt reagálni. – Ne haragudjanak, de nem tudok most semmire sem válaszolni – zárta a beszélgetést. A Bors úgy tudja, Katalin annyira összeomlott, hogy kórházba kellett szállítani.

Ebben a fehér autóban ragadtak – nem tudtak a tűzből kimenekülni

Tehetséges, csupaszív ember

A fiatal tehetség a Sztárban sztár leszek! előválogatói során azonnal elvarázsolta énektudásával a mestereket. Egyöntetűen szavazták tovább a középdöntőbe, ahol Tóth Gabi csapatába való bejutásáért énekelt. Bár csodás produkcióval állt színpadra, sajnos mégsem bizonyult elegendőnek, így az élő show-ban már nem kapott helyet.

A versenytársakat és a zsűrit letaglózták a történtek.

– Érzem, nincs mit mondanom, ennyi, nincs több alkalom, a percet számolom, énekelte. Ilyenkor ezek a mondatok egészen más jelentőséget kapnak. Elkezdett rázni a hideg, borsózott mindenem, akkor törtek föl belőlem az érzelmek – mondta a Borsnak Köllő Babett.

Balogh Krisztofer szoros kapcsolatot ápolt Karinával.

– Pár hónapja még a középdöntőben voltunk, versenyeztünk, együtt izgultunk egy napot, közösen készültünk, nagyon megrázott a halálhíre. Az ember ilyenkor elgondolkodik, egy pillanat alatt mennyi minden történhet. Tehetséges lánynak, csupaszív embernek tartom – mondta Krisztofer a Tényeknek.

 

A 17 éves Karina a Sztárban sztár leszek! című műsorban szerepelt, az élő show-ig nem jutott el (Fotó: Tv2)

 

 

 

 





Ezeket olvastad már?
Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

Botrányos Ovi+ Program Óbudán: Havi 60 ezret gombolnának le a tiltakozó szülőkről

Botrányos Ovi+ Program Óbudán: Havi 60 ezret gombolnának le a tiltakozó szülőkről

Szenzációs siker - Magyar sör került a világ legjobbjai közé

Szenzációs siker - Magyar sör került a világ legjobbjai közé

Nem mindennapi videóval üzent Orbán Viktor az érettségizőknek

Nem mindennapi videóval üzent Orbán Viktor az érettségizőknek

Top hírek

Magyar Péter

Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

50 milliós BMW-k, csúcstechnika, a pesti éjszakából jól ismert alakok... Miközben egy botrányba fulladt pr-akció keretében Magyar Péter vonattal utazott Debrecenbe, csapata 50 milliós BMW X6-osokkal, Mercedes buszokkal, „szolgálati” csúcstechnikával felszerelve az autópályán ment a vasárnapi rendezvény helyszínére.





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás