Szívszorító: az életéért küzd egy 2 éves kislány, a családi sétán történt vele baleset

A kislányt szörnyű baleset érte.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.05.
baleset

Az életéért küzd egy kétéves kislány, akivel a családi séta alkalmával szörnyű dolog történt: arcon rúgta egy ló. Az édesapja csak egy pillanatra fordult el tőle és már meg is történt a baj. Az orvosok a vizsgálatok alapján azt mondták, a ló teljes patája érte a Madison Roome arcát, és borzalmas erővel rúgta őt fejbe az állat. Az is csoda, hogy egyáltalán életben maradt.

„Csak egy pillanatra néztem le, mert a kisfiam megvakarta a lábát és vérzett. Ekkor hallottam meg, hogy kiabál az egyik barátunk. Pánikba estem, azt se tudtam, mit csináljak. Láttam Maddie arcát, a szeméből ömlő vért, a száját és a hatalmas vágást a fején, és eszméletlenül feküdt; egyszerűen szörnyű volt” - emlékezett vissza az édesapa, Alistair.

„Minden szülő rémálma, hogy kap egy telefont, hogy a gyerekének baja esett. Én épp otthon voltam, amikor a barátaink hívtak, mi történt. Csak arra emlékszem, hogy átrohantam a házon és igyekeztem mindent felkapni, amire szükségem lehet. Öt percen belül ott voltam mellette.

A karjaimban tartottam, amíg megérkezett a segítség. A Jégvarázsból Anna ruhája volt rajta. Ezt soha többé nem felejtem el”

- mondta el az édesanya, Jennifer.

A kislányt azonnal meg kellett műteni, a szeme felett mély vágás volt és a koponyája is több helyen eltört. A baleset óta pedig még három műtéten esett át. De várhatóan még többre lesz szüksége, ahogy nő.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás