Borzalmas tragédia Kőbányán: Az ítélethirdetés előtt vonat elé ugrott a terrorizált, anyagyilkos fiú





„Sz. Botond jobbról a bokrok felől ugrott a vonat elé, azonnal életét vesztette” – közölte a sokkoló hírt a bírónő.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.09.
X. kerület ítélethirdetés

Korábban már beszámolt a Metropol a tegnapi vonatgázolásról, most azonban az is kiderült, hogy ki lett az áldozata a brutális balesetnek.

Az áldozat Sz. Botond volt, aki éppen az ítélethirdetése előtt állt, ugyanis évekkel ezelőtt meggyilkolta saját édesanyját. A tárgyalássorozat azonban nagyban eltért a szokásostól, hiszen egész Tóalmás a felmentéséért drukkolt – számolt be a Bors a korábbi gyilkosságról.

A fiú még 17 éves korában egy párnával fojtotta meg a várandós anyukáját. Ezek után testét a ház melletti emésztőgödörbe dobta. A férfi a tettével mindössze évekkel később bukott le, ekkor az ügyészség 10 év büntetést kért rá. Viszont itt érkezett az óriási meglepetés, hiszen egész Tóalmás a fiú oldalára állt és hamar fény derült a szörnyű családi körülményekre. Szilvia valóságos terror alatt tartotta fiát és hat testvérét.

Folyamatos bántalmazás alatt

A fiúnak, a testvéreinek és a ház berendezésének is folyamatosan nekiesett az agresszív anya. Botond korábban a tárgyaláson szó nélkül beismerte a tettét, amiről tagadja, hogy előre eltervezett lett volna. Az ügyvédje elmondta, hogy a fiú csak magukat szerette volna megóvni a szenvedéstől.

„Reméljük, hogy felmentik. Soha nem bántana mást” – mondták a fiúról a helyiek, sőt még az asszony volt apósa is Botondnak drukkolt egész végig.

„Az unokám is gyűlöli az anyját. Nem is csoda, ha a fiú nem bírta tovább” – mondta ekkor a nagypapa a Borsnak. A fiúról az mondta, hogy csendes és jó gyerek, de nem tudta tovább elviselni az anyját.

Tragédia az ítélet előtt

Annak ellenére, hogy egész Tóalmás Botond mögött állt, a fiú nem jelent meg a tárgyaláson, amivel kapcsolatban a bírónő sokkoló bejelentést tett:

„Kiderült, hogy a fiú az ítélethirdetést megelőző napon egy vonat alá ugrott, és életét veszítette” – nyilatkozta a bírónő. Az esetre akkor derült fény, amikor a fiú nyomkövetője rongálódást jelzett a járőrőröknek, és ekkor jött a hír, hogy a Kőbánya-Kispestről Székesfehérvárra tartó vonat szerda reggel a Kőér utca közelében elgázolt egy férfit. Annyit lehetett ekkor még tudni, hogy az áldozat a töltésre felmászva, a bokros területről ugrott ki a közeledő járat elé:

„A mozdonyvezető elmondta, hogy jobbról, a bokrok mögül egy férfi ugrott elé” – tette hozzá a bírónő. Annyit még hozzátett, hogy Botond azonnal életét vesztette, és hamar fény derült az áldozat kilétére, hiszen az iratai és a nyomkövetője is nála volt.

 

Van segítség! Ha te, vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresd fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 





Ezeket olvastad már?
Leesett a tudósok álla, ezt találták az Antarktiszon

Leesett a tudósok álla, ezt találták az Antarktiszon

Századfordulós polgári ház vált patkánytanyává Budapest belvárosában – Videó

Századfordulós polgári ház vált patkánytanyává Budapest belvárosában – Videó

Borzalmas baleset Ceglédnél, gyerekek vannak életveszélyben

Borzalmas baleset Ceglédnél, gyerekek vannak életveszélyben

Macskafogó fantom kísért Újbudán – ügyes trükkel cserkészi be az áldozatait – Fotó

Macskafogó fantom kísért Újbudán – ügyes trükkel cserkészi be az áldozatait – Fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás