Már az angyalok között jár: fehér hintón kísérték utolsó útjára a szörnyű balesetben elhunyt 5 éves kisfiút

Hiába küzdöttek az orvosok az életéért, nem tudták megmenteni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.05.
tragédia

Az ötéves Freddie Farrow július 27-én, egy teljesen szokványos napon elkísérte az édesanyját egy üzletbe Essexben. Miközben a portékák között válogattak, egy tükör felborult és maga alá temette a gyermeket. Azonnal hívták a mentőket, és a fiút kórházba szállították. Az orvosok hat napig küzdöttek az életéért, de nem sikerült megmenteniük.

A temetésén rengetegen gyűltek össze Colchester utcáin, hogy megemlékezzenek az ártatlanul elhunyt gyermekről. A kis koporsót fehér lovas hintóval kísérték utolsó útjára. A The Sun szerint a gyermek édesanyja, Natasha az egybegyűltekhez szólva elmondta: az ő kisfia állandóan mosolygott és mindenkit megnevettetett.

„Mindig velem leszel, mert mindig velem akartál lenni”

– szólt az elhunyt gyermekéhez az édesanya, majd a gyermekét méltatva kifejtette, hogy az iskolában is jól teljesített, különösen matekból.

„Tudom, hogy Freddie-nek a legjobb életet biztosítottam. Nagyon fog hiányozni. Sokkal többet is mondhatnék a fiamról, de akkor sosem fejezném be a beszédet. Soha nem fogom elfelejteni.”

Megszólalt a kisfiú nővére is. Azt mondta, mindig szeretni fogja Freddie-t.

„Ő volt a szuperhősöm és a legjobb barátom. Mindig mindent együtt csináltunk” – mondta a nővére.

A gyermek apja szerint Freddie mindenki életébe boldogságot hozott, aki csak találkozott vele. „Biztosan tudom, hogy vigyázni fog ránk!” – mondta a megrendült apa.

A tragédia után az üzletet bezárták. Az ügy kivizsgálása jelenleg is tart.

(via)









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás