RETRO RÁDIÓ

Rákbetegeknek segítettek a 11 éves kislányok, este értelmetlenül lemészárolták őket

Két kisgyermek napközben még cukorkát árult az utcán, hogy rákbetegeken segítsenek, este meggyilkolták őket egy ottalvós bulin...Megosztás
Szerző: metropol
2021.09.23. 07:00
Brutális gyilkosság

Hatalmas tragédia rázta meg az angol Killamarsh települést. Három kis angyal és egy 35 éves édesanya vesztette életét, miután egy 31 éves férfi meggyilkolta őket az otthonukban. A gyanúsított tettére egyelőre nem tudni mi volt az indíték.

A 4 áldozat közül a két legfiatalabb még csak 11 éves volt, és hatalmas volt a szívük. Lacey Bennett és legjobb barátja, Connie Gent a halálukat megelőző délutánon jótékonysági édességárulásra adták a fejüket, ugyanis találkoztak egy rákbeteg dolgozóval a helyi szupermarketben, és úgy érezték, hogy segíteniük kell a hasonló kórban szenvedőknek. Az akciójuk után Connie a barátnőjénél aludt. Úgy tűnik, hogyha éjszaka hazament volna, akkor még ma is élne. Lacey anyukája napközben még büszkén számolt be róla a Facebook-oldalán, hogy gyermeke és barátja milyen rendesek, hogy segítenek a rászorulóknak. Másnap fiával, kislányával, és Connie-val együtt holtan találták őket.

A helyiek rengeteg virágot és emléktárgyat, lufikat helyeztek el a szörnyűség helyszínéül szolgáló háznál.

A kislány édesapjának szíve darabokra tört

A kis Connie édesapja nem tudja feldolgozni a tragédiát.

A kislányom elment. Nem akarom, hogy valaha is bárki átélje azt a fájdalmat, amit most érzek. Nem tudom szavakkal leírni, az érzést, ami most a szívemben van. Nem tudom, hogyan kéne most éreznem, vagy reagálnom, teljesen összetörtem” – nyilatkozta a 11 éves kislány édesapja a helyi újságnak.

Ezeket olvastad már?
Olvadozik a szívünk ettől az ötlettől: nyugdíjasok és ovisok játszanak együtt Budapesten - Fotók!

Olvadozik a szívünk ettől az ötlettől: nyugdíjasok és ovisok játszanak együtt Budapesten - Fotók!

Mínusz 53 fokot mértek Kínában

Mínusz 53 fokot mértek Kínában

Ezért jó, ha be vagy oltva influenza ellen

Ezért jó, ha be vagy oltva influenza ellen

Szívleállásban hunyt el egy 19 éves úszótanárnő

Szívleállásban hunyt el egy 19 éves úszótanárnő

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás