Este vb-selejtező! Változik a közlekedés a Puskás közelében





A Metropol összeszedte a nap legfontosabb eseményeit, többek között, hogy mire kell figyelni a magyar-angol meccs miatt, illetve hogy hol ér véget a lomtalanítás.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.02.
II. kerület VI. kerület XI. kerület forgalomkorlátozás

Néha előbukkan a nap, de hideg lesz és esni fog az eső

Hűvös, csípős reggelre ébredhetünk, a nap néha előbújhat a felhők mögül, de a délelőttünket nem melegíti fel, átmeneti záporok, illetve zivatarok a nap folyamán bármikor lehetnek. Délutánra először a Dunántúlon és a Duna-Tisza közén, majd estefelé már a keleti megyékben is csökken a felhőzet, itt hosszabb időre a nap is előbukkanhat. Az északnyugati szelet többfelé kísérik erős, a Dunántúli-középhegységben viharos lökések, késő délutántól, estétől mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb hőmérséklet napközben 23 fok körül alakul majd. A hét hátralévő részében marad az őszies idő már egyre kevesebb napsütéssel, ugyanakkor 23-24-25 fok körüli hőmérséklettel.

Folytatódnak a világbajnoki selejtezők

A mai napon a labdarúgó világbajnoki selejtezőben pályára lép nemzeti tizenegyünk az EB ezüstérmes angol válogatott ellen. A magyar-válogatott csoportját Anglia vezeti, mi a második helyen állunk. Fontos, hogy a stadionba belépő 18 éven felüli szurkolóknak kötelező a védettségi kártya és a személyi igazolvány vagy útlevél felmutatása.

A meccset háromnegyed 9-kor rendezik Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Változik a közlekedés a stadion környékén

Tilos megállni!

  • Ma 24 óráig a Puskás Aréna körül, a Stefánia út mindkét oldalán, a Papp László Sport Aréna mélygarázsához vezető szervizúton, a Kerepesi úton, a Dózsa György úton a Kerepesi út és a Thököly út között, a Verseny utcában, a Jobbágy utcában, az Istvánmezei úton, valamint a Szabó József utcában és a Cházár András utcában. Budán Hess András tér mindkét oldalán.
  • Szakaszos és időszakos lezárás

  • Ma 17 órától 24 óráig lezárják a Verseny utcát a Dózsa György út és a Thököly út között, a Jobbágy utcában, a Dózsa György úton a Kerepesi út és a Thököly út között, a Stefánia úton a Hungária körút és a Thököly út között.
  • Befejeződik a lomtalanítás Pesterzsébeten

    A mai napon véget ér a lomtalanítás a XX. kerületben. Fontos, hogy a felesleges nagydarabos szemeteket ma 18 óra után kell kihelyezni, úgy hogy az ne zavarja sem az autós, sem a gyalogos forgalmat. A lomok elszállításáról az FKF munkatársai a kihelyezést követő napon gondoskodnak.

    Ezekben a kerületekben folytatódik a lomtalanítás

  • Szeptember 7-20. között a XI. kerületben
  • Szeptember 22-29. között a II. kerületben
  • Október 1-2. között a VI. kerületben
  • Véradás lesz Újbudán

    Ma dél és este 6 óra között várják a véradókat az Allee bevásárlóközpontban a földszinten. Ahhoz, hogy valaki vért adhasson minimum 50 kilónak kell lennie és be kell tölteni a 18. életévet. Fontos, hogy vigyük magunkkal személyazonosságot igazoló okmányunkat. Érdemes előtte étkezni és sok folyadékot fogyasztani.





    Top hírek







    Hírlevél-feliratkozás