Ez a hét most a biztonságról szól - Videó





Szuper családi programokkal készülnek a tematikus héten. „A biztonság és a balesetmegelőzés közös ügyünk, együtt tehetünk érte a legtöbbet”



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.20.
esemény

A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) és az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága (ORFK-OBB) 2021-ben is megrendezi a Biztonság Hete tematikus hetet szeptember 20–25. között. Céljuk, hogy felhívják a figyelmet: a biztonság és a balesetmegelőzés közös ügyünk, együtt tehetünk érte a legtöbbet.

A Biztonság Hetének fókusza a közlekedésbiztonság (Fotó: Shutterstock)

A Biztonság Hete ünnepélyes megnyitóját és a Biztonság Hete kiállítást ezúttal is – mint már 2019 óta hagyományosan – a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen rendezik meg, szeptember 20-án, a rendőrség, katasztrófavédelem (Országos Tűzmegelőzési Bizottság) és számos együttműködő Partner képviselőinek részvételével. A tematikus hetet a tervek szerint Dr. Palkovics László miniszter úr nyitja meg.

A programhét a MABISZ kezdeményezésére indult el, idén már ötödik alkalommal rendwezik meg. A Biztonság Hetének a fókusza a közlekedésbiztonság, de az együttműködők tevékenységük bemutatásával nagyon sok más szempontból is erősíteni kívánja a gyermekek és a családok biztonságát. Céljuk és törekvésük, hogy a Biztonság Hete, mint tematikus hét az óvodákban, iskolákban is helyet kapjon.

A héten szuper családi programokkal várják az oda látogatókat, ahol minden korosztály egyszerre tanulhat és jól érezheti magát!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás