Hatalmas a pánik: tömegverekedés tört ki egy töltőállomáson az üzemanyagért Angliában – Videó!

Angliában üzemanyagpánik van jelenleg. Nincsen elég szállítósofőr, aki a kutakra eljuttatná az üzemanyag-utánpótlást, ez kiürülő töltőállomásokat okozott.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.27.
pánik vásárlás

Egyes mérések szerint akár 90 ezerrel több sofőrre lenne szükség, hogy akadálymentesen eljuttassák a benzin- és dízeladagokat a különböző kutakra az Egyesült Királyságban. Jelenleg azonban a Brexit hatására lecsökkent a szállítók száma, és ez töltőállomások bezárását, és kiürülését eredményezte.

Bár üzemanyagból nincs hiány, nem jut el időben minden töltőállomásra – Képünk illusztráció / Pixabay

Erre még egy lapáttal rátett, hogy miután ez nyilvánosságra került, az emberek eszeveszett mennyiségben kezdtek el üzemanyagot felvásárolni, és minden kútnál hosszú sorok állnak. Így történt ez az Esso cég egyik kútjánál is Chichesterben, ahol négy férfi birkózott össze, miután elfogyott a benzin a helyszínen.

A videóban hallatszik is, ahogy egy női hang azt ordítja: „Már csak dízel maradt!”

Ez volt az utolsó csepp a pohárban az ideges sofőrök között.

A két csoport verekedése során párokra oszlottak, majd a fiatalok és az idősebb sofőrök is „párbajoztak” egymással. A Daily Star szerint azért kezdődött a verekedés, mert állítólag az egyik sofőr megérintette a másik autójának motorját.

Top hírekHírlevél-feliratkozás